PEKOVIĆ U IME PARTIZANA NA SASTANKU U KSS: Nikakva odluka o Evrokupu nije doneta

Predsednik crno-belih tvrdi da će javnost uskoro biti obaveštena o narednim koracima u problemu sa FIBA

  • 11

Predsednik Partizana Nikola Peković zajedno je sa sportskim direktorom kluba Draganom Todorićem bio na sastanku u Košarkaškom savezu Srbije povodom zabrane klubovima da nastupaju u Evokupu.

KSS je saopštio da će biti suspendovani svi srpski klubovi koji budu igrali Evrokup, kako reprezentacija ne bi ispaštala posle pretnji FIBA. Od srpskih timova želju da nastupi u Evrokupu izrazio je Partizan, dok će Crvena zvezda naredne sezone igrati u Evroligi.

Takođe, KSS je naveo i da će povući podršku ABA ligi, ukoliko ne podrži pravila FIBA.

Peković je nakon sastanka rekao da nije doneta nikakva odluka, da se još ništa ne zna, i da će javnost biti blagovremeno obaveštena narednih dana.

- Partizan ima svoje stavove koje je ranije doneo, ali ništa još nije definitivno. Sigurno je da Partizan nije suspendovan, a uskoro će se više znati - rekao je Peković novinarima posle sastanka.

- Teško je govoriti u ovom trenutku jer odluka nije donešena. Još ništa nije poznato, oglasićemo se u narednim danima - rekao je Peković.

Košarkaš Minesote nedavno se vratio iz SAD i poručio da će sada biti na raspolaganju u radu Partizana, kao i da funkcija potpredsednika kluba, sa koje odlazi Miroslav Berić, nije goruća.

Ujedno, Peković je poručio da je zadovoljan sezonom imajući u vidu kakvo je stanje zatekao po dolasku u klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zufer Avdija ponos severa

    20. april 2016 | 15:21

    Nikola legendo pa kako nece biti super sezona...sa onakvim timom oduvali smo limenkice dva puta al najbolniji im je bio poraz u kupu...Al dobro oni su u kosarci navikli na nase pobede nad njima...

  • Veljko

    20. april 2016 | 16:15

    Prosle godine ste sami odustali od cipiripi kupa tako da zarad reprezentacije ne vidim razlog sto bi ga ove godine igrali

  • Bivsi

    20. april 2016 | 15:24

    Tvoj klub i radi u svom interesu.Neki mogu,neki ce biti sundpedovani.Takmicite se u ligu bilo koje strane drzave.Ovo kod nas odavno nije drzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA