Savo Milošević ljut zbog priča o Muslinu!

Sve ostale informacije na tu temu nemaju dodirnu tačku sa istinom i imaju za cilj obmanjivanje javnosti, kao i rušenje ambijenta u i oko našeg državnog tima, porčuju iz FSS

  • 43

Posle spekulacija da bi Slavoljub Muslin trebalo da bude novi selektor A reprezentacije, Fudbalski savez Srbije se oglasio i demantovao te navode.

"FSS najoštrije demantuje i osuđuje sve medijske spekulacije oko navodnog izbora novog selektora," počinje saopštešnje, u kojem sledi:

Srbija ima selektora i to je Radovan Ćurčić. Sve ostale informacije na tu temu nemaju dodirnu tačku sa istinom i imaju za cilj obmanjivanje javnosti, kao i rušenje ambijenta u i oko našeg državnog tima.

- Ne ulazeći u motive mogu samo da konstatujem da plasiranje ovako senzacionalističkih informacija predstavlja nastavak kampanje protiv srpskog fudbala i na najdirektniji mogući način ruši naš nacionalni tim. FS Srbije je maksimalno transparentan u svom radu i sve informacije su uvek lako dostupne. A, svi oni koji se kriju iza "dobro obaveštenih izvora" i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje ne smemo da propustimo -ističe Savo Milošević, potpredsednik FSS i naglašava:

- U ovom trenutku nama je najbitnije da nastavimo da gradimo ambijent i da imamo maksimalnu koncentraciju na teren, a ne da reagujemo na dezinformacije raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije," zaključuje se u saopštenj srpske kuće fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    21. april 2016 | 12:31

    I ti i Ćurčić daleko da odete od reprezentacije, na Madagaskar

  • Çučuk Stanoje

    21. april 2016 | 14:11

    Crni čoveče , kakav ambijent još može da se uruši oko reprezentacije kad je sve sravljeno sa zemljom. Ovi iz FSS kao da nisu sa ovog sveta. Ko je ovde lud daj recite nešto.

  • Niki

    21. april 2016 | 12:54

    A kakav ambijent vam ruse?goreg od ovoga nemoze a sa bilo kojim trenerom vam se popravlja ambijent samo ne sa Curicicem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA