Poslednji Saletovi saveti igračima pred odlazak iz Atine (FOTO)

Pogledajte na koji način je srpski trener taktički pripremao ekipu pred, ispostavić se, njegov poslednji meč na klupi "zelenih"

  • 6

Sve je pokušao Aleksandar Đorđević da održi Panatinaikos u plej-of seriji sa Laboralom.

Mnogo energije, truda i znanja preneo je na igrače "zelenih" Sale Nacionale da se bolje suprotstave rivalu, što se da videti i iz priloženih fotografija detaljno isplaniranih defanzivnih i ofanzivnih zadataka, koje je objavio specijalizovani košarkaški portal.

>>> Saša Đorđević više nije trener Panatinaikosa!

Da li su Đorđevićeve smernice igračima bile nedovoljno dobre ili ih se njegova ekipa jednostavno nije striktno pridržavala do kraja, sada je teško reći šta je krenulo naopako, ali kada su rezultati loši, a za PAO je "čišćenje" u četvrtfinalu debakl, onda je, zna se, trener uvek taj koji snosi najveću odgovornost.

Čelnici grčkog velikana nisu čekali dugo posle eliminacije iz Evrolige da se "zahvale srpskom treneru na saradnji", pa su ga nedugo posle poraza obavestili o otkazu.

U nastavku se i sami uverite, na osnovu Saletovih crteža, na koji način je taktički pripremio ekipu za igru u oba pravca u trećoj utakmici serije sa Laboralom.

Ispostaviće se kasnije da su to bile poslednje Đorđevićeve instrukcije Dijamantidisu i družini.

Foto: sportando Foto: eurohoops
Foto: eurohoops Foto: eurohoops

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ric

    21. april 2016 | 16:29

    Iako sam cigan, sale je car. Pogresio je sa kuzmicem i pavlovicem ali raduljica mu je top, a ostatak ekipe nedovoljan za domete. A ja iako sam fudbal igrao znam da je ovo napisano sasvim u skladu sa panatom, a ti rodjace sto mu se smejes, idi igraj bocanje, ima klub na vrhu moje ulice

  • Marfilnik

    21. april 2016 | 15:41

    Pa, ko će ovo sve da popamti.., košarka je prosta, čisto psihološka igra. Par zadataka i to je to, a svoj napad uvežbavaj na 2,3 treninga pred određenog protivnika... E, moj Sale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA