PAVLOVIĆ O INTERESOVANJU ZVEZDE: Nemam ništa protiv, ali...

...ima tu mnogo ''nepoznatih'' da se sada o tome govori - rekao je najbolji srpski strelac u Super ligi s obzirom da su ispred njega samo Vijeira i Božinov

  • 4

Nije svejedno kada si fudbaler i jednog jutra te, odmah nakon buđenja, dočeka informacija da Crvena zvezda želi da te dovede.

Takav slučaj je sa Andrijom Pavlovićem, sjajnim napadačem Čukaričkog i trećim strelcem Super lige.

Telefon mu se svakako usijao od poziva, a negde između razmišljanja o interesovanju Zvezde i kako odigrati protiv Partizana, Andrija je podigao slušalicu i na poziv Telegrafa.

>>> Neverovatan kiks golmana Borca! Napadač Čuke nije odmah ni shvatio da je strelac (VIDEO)

- Iskreno, nikakve direktne informacije nemam jer mene direktno niko nije zvao. Nemam ništa protiv Zvezde, ali tu su sportski direktor Matijašević i vlasnik Dragan Obradović. Oni se sve pitaju - rekao je Pavlović i prokomentarisao situaciju ukoliko bi zvaničan poziv stigao:

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Još jednom ponavljam da nemam ništa protiv Zvezde i što da ne, prešao bih. Međutim, ima tu mnogo ''nepoznatih'' da se sada o tome govori. A i mnogo je nezahvalno.

Interesovanje Zvezde mora da skloni u drugi plan jer njega i Čuku očekuje gostovanje crvno-belima, a zanimljivo Pavlović jedino Partizanu nije tresao mrežu iz grupice ekipa sa vrha. Tu, pre svega, mislimo na TOP 5 na tabeli (Zvezda, Čukarički, Partizan, Vojvodina i Borac).

- Dosta lep podatak i nisam ga znao do sada. Naravno da ću umati motiv. Evo, sada sam ušao i u golgetersku seriju tako da ću dati sve od sebe da dam taj gol i dobijemo utakmicu ako je moguće, ali svakako da bih ga menjao i za trijumf Čuke - rekao je Pavlović za naš portal i nastavio:

- Naš primarni cilj je Evropa koju bi trebalo što pre da obezbedimo. Partizan je tu, dva boda iza nas...Mislim da imamo ekipu da se nadigravamo s njima i u jednoj odličnoj atmosferi odlazimo na JNA. Tamo se sigurno nećemo braniti.

Potom sledi i odlazak na Marakanu, svakako najteže gostovanje u sezoni.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Njima svaka čast na tituli, međutim mi jurimo te bodove za Evropu, a i da pokušamo da se domognemo drugog mesta i na tabeli razdvojimo Zvezdu i Partizan. To bi bio ogroman uspeh i za klub i za nas igrače.

- I protiv crveno-belih ćemo igrati otvoreno jer se trudimo da sve mečeve tako igramo. Da bude zanimljivije i gledaocima... Čukarički, uz Zvezdu i Partizan, igra najlepši fudbal i mislim da bi ove utakmice to trebalo da pokažu.

Ovih 14 postignutih golova izdvojili su pavlovića kao najboljeg srpskog strelca pošto su ispred njega samo Ugo Vijeira i Valeri Božinov. Mada, nije sve tako idilično izgledalo u septembru, oktobru, kao i u prvoj polovini novembra.

Upao je u ozbiljan golgeterski post, ozbiljan problem iz kog je uspeo da se izvuči i izdigne.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Ta loša golgeterska serija je nekako normalna stvar za napadače i uvek dođe. Pogotovo u našoj ligi u kojoj se generalno malo postiže golova. Rad je jedino što izvlači iz toga, ja dobro radim i za sada mi se to vraća - priznao je napadač Čuke, a potom se osvrnuo na momenat kada je postao prvi napadač kluba. Momenat kada je Stoiljković prešao u Bragu...

- Jedno vreme sam igrao kao krilo što mi nije prava pozicija. Upravo ova koju sada igram mi je prava. Nisam imao tremu, više sam bio srećan što sam dobio šansu da igram na poziciji koja mi odgovara.

Zanimljivo, Pavlović je jedini fudbaler u Super ligi koji je u dosadašnjem delu sezone postigao dva het-trika. U prvom kolu protiv Vojvodine i u prvom kolu plej-ofa protiv Borca.

- Dva het-trika nisu mala stvar. Za samog fudbalera nema ništa lepše. Protiv Borca je jako bilo bitno zbog toga što je bila prva utakmica na početku plej-ofa i da se odlepimo u toj borbi za Evropu. Protiv Voše je to bilo otvaranje sezone. Ti golovi su mi svakako najdraži od ovih 14 koliko sam postigao - dodao je Pavlović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za kraj, Pavlović se osvrnuo i na to šta je potrebno Čukaričkom da ''sruši'' Zvezdu i Partizan i postanu šampioni Srbije.

- Potrebni su nam navijači. U pogledu igrača skoro ništa jer  mi imamo jako dobru ekipu. Ne mora to da bude organizovana grupa navijača kao što su to Delije i Grobari, ali zaista mislim da imamo lep stadion i ambijent i bilo bi sjajno kada bi nas pogurali u nekim situacijama. Kod nas može da se provede lepo popodne na stadionu - poručuje Pavlović u razgovoru za naš portal.

(Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA