Grof Božović mašta o Andriji Živkoviću: Bio bi veliko pojačanje

Trener Zvezde tvrdi da je potrebno još pojačanja kako bi tim bio konkurentan u Evropi

  • 22

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da bi suspendovani fudbaler Partizana Andrija Živković bio veliko pojačanje za njegov tim u letnjem prelaznom roku.

Zlatni orlić sa Novog Zelanda suspendovan je jer nije želeo da produži ugovor sa crno-belima, koji ističe na kraju sezone i tada će biti slobodan u izboru nove sredine.

- Andrija je odličan igrač. Pravi veliku razliku na terenu, što je pokazao u Evropi sa Partizanom. Bio bi veliko pojačanje - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić, uoči meča sa Borcem u 2. kolu plej-ofa Superlige.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

OČEKUJE VISOKU TRAVU I NESTAJANJE LOPTE U ČAČKU

- Imamo dosta motiva pred utakmicu jer igramo protiv tima kojeg nismo uspeli da pobedimo u poslednja dva duela. Pokazali su se kao tvrd orah. Tu je i matematički motiv jer smo na korak do titule i forsiranju mladih igrača. Ne mogu da obećam pobedu, ali daćemo sve od sebe - rekao je Božović i dodao da "očekuje visoku travu i nestajanje lopte ukoliko Borac bude imao dobar rezultat".

On se osvrnuo i na eventualnu mogućnost da Crvena zvezda titulu proslavi pred praznim tribinama, nakon što se očekuje kazna zbog nereda na 151. večitom derbiju.

- Može da se desi da izgubimo od Čukaričkog i utakmicu posle toga. Ništa nije gotovo. Smeta mi što nema navijača, zbog njih se igra fudbal i trebalo bi da se smisli drugi način kažnjavanja. Na primer omogućiti ženama i deci besplatan ulaz - poručio je "Grof".

JOŠ POJAČANJA

Božović ističe da su crveno-beli 90 odsto pogodili sa pojačanjima ove sezone, ali da je za evropske kvalifikacije neophodna jača konkurencija.

- Naravno da bih da dođe pet igrača, potrebna nam je jaka konkurencija. Treba tražiti igrače iz Srbije, ali za neki ozbiljan rezultat potrebna su ozbiljna pojačanja. Ima dobrih igrača u Srbiji, videćemo da li za Zvezdu. Igrači koji prave razliku su skupi, a para nema".

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

REPREZENTACIJA SRBIJE

Prema njegovim rečima prijaju mu priče kao mogućem rešenju na mestu selektora Srbije.

- Isto tako, sa druge strane, neprijatno mi je jer postoji živ čovek koji je selektor. Poznajem ga veoma dobro i u odličnim smo odnosima - naveo je Božović i dodao da ga se "plaši popularnosti jer ko god bude popularan zavši nepopularan.

Utakmica 2. kola plej-ofa Superlige između Borca i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati u Čačku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steamroller

    22. april 2016 | 15:14

    Zapamtite moje reci,Zivkovic ce potpisati za Zvezdu,ni mali,ni otac se tu nista ne pitaju,nego menadzer(svi znamo ko je),ta osoba ga je i nagovorila da ne potpise novi ugovor sa Partizanom!

  • Ibanjez ponos hrvatske zvezde

    22. april 2016 | 15:09

    Cuj ovoga grofčiča foliranta.

  • Miki Maus Gargamel

    22. april 2016 | 17:25

    Taj film necete gledati delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA