Brazilski fudbaler odrukao Ronalda: Bio je sa pet transvestita, popio sam mu Papino vino

Bivši saigrač najboljeg fudbalera na svetu ispričao do sada nepoznate detalje iz života Nazaria Da Lime

  • 1

Ime Markos Andre Batista Santos pamte samo najokoreliji fudbalski poznavaoci, ali kada kažemo Vampeta, onda se već širi krug onih koji znaju o kome se radi.

Brazilac je nosio dres brojnih evropskih klubova, kao i brazilskih. Igrao je godinu dana za Inter, a najduže se zadržao u PSV Ajndhovenu (1994-1997), gde je igrao sa zemljakom i tada velikom zvezdom u usponu - Ronaldom Nazariom Da Limom.

Vampeta je italijanskim medijima ispričao neke, do sada nepoznate detalje iz života jednog od najboljih igrača svih vremena.

- Sećam se kad smo jednom bili kod njega kući, gde su još živeli Dida, Roke Žunior i još neki igrači. Bio sam već pijan kada sam uzeo novu flašu vina, za koju se ispostavilo da je Ronaldu poklonio Papa Jovan Pavle II, kada ga je ovaj posetio u Vatikanu. Kada je Ronaldo video da sam je načeo "poludeo" je. Tražio nam je pare da mu nadoknadimo vino, koje je, uzgred, imalo ukus sirćeta - prisetio se Vampeta doživljaja sa zemljacima.

Foto: youtube/printscreen/Desimpedidos Foto: youtube/printscreen/Desimpedidos

I još jedan je otkrio, koji se dogodio godinama kasnije, 2008...

- Ronaldo me je pozvao na večeru u restoran. Tamo je bio sa pet žena. Kada sam došao već sam bio pijan, pa sam ga pitao: "Ko su ovde žene, a ko transvestiti? Samo želim da budem siguran da sedim pored žene". Devojke su se nasmejale na moju opasku, ne i Ronaldo, ali to je bila samo šala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA