OČAJNO POLUFINALE LŠ: Real je prosečan tim bez Ronalda, Hart spasio kukavički Siti (FOTO)

Prvi polufinalni meč LŠ između Građana i Reala završen je rezultatom 0:0

  • 16

Loše, da gore ne može biti! Ovako na najkraći mogući način možemo objasniti sve ono što se dešavalo u prvom polufinalnom meču Lige šampiona između Mančester Sitija i Reala iz Madrida - 0:0.

Bez Kristijana Ronalda u timu (nije igrao zbog povrede) Real je pokazao da je samo jedan prosečan tim, dok su Građani pokazali pravi primer kukavičke igre. Igre u kojoj je najvažnije bilo da ne prime gol.

Nisu preterano ni pokušavali da ga postignu, iako s druge strane nije atakovao Portugalac, a posle prvog poluvremena ni Karim Benzema. Međutim, svakako ih nije briga za kritike medija na Ostrvu jer su oni svoj cilj ispunili.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Koliko je prvo poluvreme uspavljujuće delovalo na gledaoce govori podatak da je Džo Hart loptu prvi put dodirnuo u 30. minutu, dok se ni njegov kolega Kejlor Navas nije preterano družio sa istom. Otuda i ne čudi nijedan šut u okvir gola za prvih 45 minuta.

>>> Čiji to video gleda Ronaldo na klupi Sitija? (FOTO)

Siti je u nastavak ušao lišen pomoći povređenog Davida Silve, a san se ostavrio mlađanom Ihenaću. Uprkos tome što je dobio priliku da zaigra protiv Reala, nije opravdao Pelegrinijeva očekivanja do samog kraja.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Finiš utakmice je donekle promenio totalno katastrofalnu sliku ovog meča, kada su rezervista Hese i Pepe bili najbliži da zatresu mrežu. Napadač je pogodio prečku u 70. minutu, dok je defanzivac u 81. imao neverovatnu šansu. Neometan je sa pet metara šutirao ka Hartu koji je fenomenalno intervenisao i sačuvao Siti.

>>> Momenat kada je Ronaldo sam potvrdio da neće igrati (VIDEO)

Najbolji priliku na meču Siti je imao u 92. minutu kada je De Brujne šutirao iz slobodnog udarca, a Navas izbacio u korner. Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nije ulazio u igru, a na poziciji levog beka zadovoljavajuće je odigrao Kliši. Odradio je posao i uspeo da zaustavi indisponiranog Bejla.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

MANČESTER SITI - REAL MADRID 0:0

MANČESTER SITI: Hart - Sanja, Kompani, Otamendi, Kliši - Fernando, Fernandinjo - Navas (Sterling 77), Silva (Ihenaćo 39), De Brujne - Aguero

REAL MADRID: Navas - Karvahal, Pepe, Ramos, Marselo - Kazemiro, Modrić, Kros (Isko 89) - Bejl, Benzema (Hese 46), Lukas Vaskez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tile

    26. april 2016 | 23:00

    Fubdal vise nije isti ,kao nekad postalo je komercijalno i fubdal i televizija i sve .Zasto nema prenosa na rts za par godina glefacemo i svetsko i evropsko prvenstvo samo ako platimo arenu ili nesto slicno rts nece ni to prenositi onda ce doci kraj fudbalu

  • Dexx

    26. april 2016 | 22:01

    Bitno ke da placamo rts pretplatu..

  • PepeZvaljo

    26. april 2016 | 22:54

    Unisti me Real za 12hiljada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA