Ludi Fjuri se skidao pred Kličkom: Kakav si ti šampion kad ne možeš da pobediš debelog Ciganina? (VIDEO)

Britanac napravio sjajnu uvertiru pred revanš sa Ukrajincem u Mančesteru

  • 9

Tajson Fjuri je po ko zna koji put opravdao nadimak "brbljivi Ciganin", i to na konferenciji za medije povodom duela sa Vladimirom Kličkom koji je zakazan za 9. juli u njegovom rodnom Mančesteru, za titulu svetskog prvaka u teškoj kategoriji u verzijama VBO i VBA.

Fjuri je pre godinu dana u Dizeldorfu na poene savladao Ukrajinca, a s obzirom na to kako je protekla pres konferencija, i u revanšu će biti "vatre" u ringu.

- Ako šampion ne može da nokautira velikog, debelog, lenjog Ciganina koji ne zatvara usta, onda kakav je to super šampion? - "pecnuo" je Fjuri Klička, pre nego štoje ustao sa stolice i skinuo majicu kako bi demonstrirao svoje "zmijsko telo".

- Ja čak ni ne živim životom vrhunskog atlete. Sramota je mene nazvati atletom. Ja uoipšte ne volim što sam bokser. Mrzim svaki sekund treninga i mrzim da pričam sa vama gomilom idiota. Pre bih voleo da sam kući sa klincima, gledam televiziju i jedem slatkiše. Ali, previše sam dobar da bih sad stao. To je laka "lova" - nastavio je svoj šou Fjuri.

- Ne zanima me šta priča Fjuri - staloženo je reagovao je Kličko, koji nije izgubio meč 11 godina pre nego što ga je savladao Fjuri.

- To što izlazi iz njegovih usta nije dobro. Nokautiraću ga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA