NOVI SNIMAK NAPADA NA VAZURU: Huligani ga jurili i unutar stadiona! (VIDEO)

Drama u Humskoj zabeležena je i iz drugog ugla kamerama unutar stadiona

Napad na direktora Partizana Miloša Vazuru od strane grupe huligana ispred stadiona u Humskoj zgrozio je Srbiju, ali i region.

Policija steže obruč oko napadača, od kojih je dvojicu identifikovala, a u tome joj pomažu i sigurnosne kamere na stadionu koje su sve zabeležile.

>>> Jezivo nasilje: Pogledajte snimak napada na Vazuru i njegove ljude! (VIDEO)

Na internetu se osim snimka na kome je prikazano brutalno nasilje u kome je teško povređen pipadnik Vazurinog obezbeđenja pojavio i snimak iz unutrašnjosti stadiona Partizana.

Tu se može videti i trenutak kada Vazura beži od nasilnika, koji su čak pojurili za njim i na ulazu u stadion crno-belih.

Takođe, može se videti i uznemirenost osoblja i zaposlenih koji su se u tom trenutku našli kod ulaza na stadion.

Napad na Miloša Vazuru dogodio se nekoliko sati pre utakmice između Partizana i Borca na stadionu u Humskoj. Direktor crno-belih je posle verbalnog napada uspeo da pobegne, ali je njegovo obezbeđenje doživelo teške telesne povrede posle brutalnog prebijanja.

To je takođe snimljeno sigurnosnim kamerama koje su instalirane ispred stadiona.

Ukoliko to niste pogledali, u pitanju je ovaj snimak, za koji vas upozoravamo da je uznemirujuće sadržine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5757 podrzi zivot

    29. april 2016 | 21:13

    Nema ovo veze vise sa sportom to sto smo nekada zvali sport se pretvorilo u dilere droge bandite lopove ovo je strasno gade mi se ovi olosi sve je vise takvih strasno

  • Sicily

    29. april 2016 | 21:17

    Ovo je bio napad na onog iz obezbedjenja koliko se vidi na snimku.. Oni pored ostalih prolaze kao pored turskog groblja,a Vazuru pustise da pobegne a bio im pred nosom,mislim ne kapiram o cemu se radi?!

  • Soma

    30. april 2016 | 00:12

    Navijac sam Zvezde ali ovo,me zgrozilo i nazolost ovakih ima na obe strane, ovo nisu navijaci ovo su obicni kriminalcii zna se gdje im je mjesto,nije ni cudo sto nam je fudbal u ovakvom stanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA