ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Boško Janković se vraća na Marakanu?

Bivši igrač crveno-belih mogao bi ovog leta da se vrati u matični klub, a kontakt je već uspostavljen i signali su pozitivni

  • 51
Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Crvena zvezda uveliko priprema pojačanja za predstojeći prelazni rok kako bi imala jači tim kojim bi napala ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Bomba koja bi mogla da ''eksplodira'' na Marakani tokom leta jeste bivši fudbaler ovog kluba - Boško Janković.

 

>>> Zvezda dovodi gol-mašinu iz Belgije? (VIDEO)

 

Kontakt između dve strane je uspostavljen i obostrani signali su pozitivni, a crveno-belima u prilog ide i to što Janković izvesno napušta klub i to što je veliki navijač Crvene zvezde.

 

Janković je trenutno u Veroni, sa kojom ima ugovor do leta naredne sezone, ali će najverovatnije napustiti grad ''Romea i Julije'' ovog leta, pošto nije dobio pravu šansu, a i klub je već čekirao kartu za Seriju B.

 

Navijači Crvene zvezde Boška Jankovića pamte kao deo čuvene generacije 84, koja je bila nadomak plasmana u Ligu šampiona, ali je tada imala nesreću da naleti na jake timove poput PSV-a (koji je kasnije stigao do polufinala te sezone) i na Milan (koji je to takmičenje osvojio tada, iako nije ni trebalo da učestvuje prvobitno zbog nameštanja u Seriji A).

 

Janković je sa uspehom nosio i dres reprezentacije Srbije, a predstavljao bi veliko pojačanje za Crvenu zvezdu pošto može da igra na obe krilne pozicije, kao i da pokriva poziciju iza centralnog napadača.

 

On je u više navrata izjavljivao da bi se rado vratio u Zvezdu, ali da mu nije cilj da tu igra samo kada bude pri kraju karijere, već kada bude u godinama kada može da pruži značajan doprinos rezultatima kluba i igri.

 

Pogledajte neke od njegovih golova dok je igrao za crveno-bele:

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    30. april 2016 | 09:35

    Jeste da sam grobar ali Vam zelim mnogo srece u lš jer ipak svi smo Srbi

  • Vile

    29. april 2016 | 23:56

    Bole je brutalan fudbaler!

  • StefiMili

    30. april 2016 | 00:41

    Pa ne dolazi Bole Jankovic iz 2006. godine... Dolazi covek, izmucen povredama i daleko od igracke forme, koji uz to nije dobijao sansu u klubu koji ispada iz Serija A... A mi hocemo u Ligu Sampiona?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA