Haos na Stamford Bridžu: Igrač Totenhema nokautirao Hidinka! (VIDEO)

"Pevci" su teško podneli neuspeh u borbi za titulu i remi na terenu gradskog rivala

  • 11

Tenzije među igračima Čelsija i Totenhema u završnici utakmice, dostigle su vrhunac odmah po završetku meča posle kojeg je i definitivno postalo jasno igračima "pevaca" da su ostali bez titule, koja je završila u Lesteru.

>>> Igrači Lestera slave u transu svoju prvu titulu! (VIDEO)

Nezadovoljni još od trenutka kada je Eden Azar postigao gol za 2:2, gosti su od tada, pa do poslednjeg sudijskog zvižduka opasno nasrtali na igrače Čelsija, kao i posle toga, na ulasku u tunel.

U opštem metežu, fudbaler gostiju Deni Rouz oborio je na zemlju menadžera "plavaca" Gusa Hidinka, koji se pridigao tek uz pomoć dvojice redara.

Dvadesetak igrača sa jedne i druge su bili u klinču, odgurivali se, vukli se, bilo je i sporadičnog pesničenja, ali se sve na kraju završilo na bez težih posledica.

Gosti, očigledno poraženi činjenicom da nisu ostali u igri za titulu, nisu se mirlili sa takvim ishodom i naročito sa činjenicom da im je nadu u konačan uspeh oduzeo mrski gradski rival.

Još jedan snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • he

    3. maj 2016 | 10:20

    A taj isti Rose je bio 'nevin' kada se pokoskao sa Ninkovicem na mecu nasih i mladih engleza, kaznili nas Boga oca tada. Miran neki decko

  • notorious

    3. maj 2016 | 11:17

    Je li to onaj fini dečko Danny Rose što je kod nas ni kriv ni dužan dobio batine? Stoka ostrvska!

  • he

    3. maj 2016 | 10:24

    Vazno je da su Srbi stoka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA