Dan posle osvojene titule, Grof poručio: Ne znam da li ću biti trener Zvezde sledeće sezone!

Trener crveno-belih govorio za Radio-Televiziju Srbije

  • 35

Samo dan posle osvajanja 27. šampionske titule, za koju je verovatno i najzaslužniji, trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović je dao alarmantnu izjavu za Radio - Televiziju Srbije.

Alarmantnu za navijače crveno-belih koji se nadaju da bi sa Grofom na klupi njihov tim mogao da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope ili Lige šampiona.

Kako sada stvari stoje, Božović još ne zna da li će ostati u klubu nakon završetka sezone.

- Još uvek ne znam. Sešću ovih dana da razgovaram sa direktorom Zvezdanom Terzićem i biće nešto jasnije u toku ove nedelje, ili početkom sledeće. Ne zavisi sve od mene - zagonetan je bio Božović tokom razgovora sa novinarom RTS-a Dušanom Albijanićem.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Izjavu za RTS povodom osvajanja titule dao je i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Naravno da ćemo učiniti sve da već ove godine probamo da uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, što bi bio veliki podstrek za dalji razvoj kluba. Ne samo finansijska stabilizacija, već za armiju Zvezdinih navijača. Mnoge stvari smo već dogovorili, samo je pitanje da li će biti finansijskih sredstava za ozbiljna pojačanja, koja bi nam koliko-toliko garantovala ulazak u neko evropsko takmičenje - jasan je bio Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ULTIMATE ...

    4. maj 2016 | 23:40

    ..Ma niko ne zna ni da li ce biti zvezde SLEDECE godine, a ne njegaaaaa...

  • Sasa

    4. maj 2016 | 22:48

    Zasto se javljaju navijaci hrvatskog nk partizan eeee ljudi srbi a navijaju za franjov klub koji je osnovan da bi hrvati u srbiji imali svoj klub e svasta

  • Moralni Gmizavac

    4. maj 2016 | 22:02

    Iskusan trener,zna posao.... Tako se radi ,sad se pocinje kukati i praviti pritisak na upravu odnosno drzavu! A,ne kao moj Partizan ...dodje pred vrata lige sampiona bez ulozenog eura i jos nece da dovede ni jedno pojacanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA