Napadači na Vazuru pokušali da upadnu u Zečevićevu kuću?! (VIDEO)

Poznati novinar emisije "Partizanov vesnik" izneo sumnje o napadu na funkcionere kluba

  • 6

U Partizanu su s razlogom nezadovoljni što i posle nedelju dana od šokantnog napada na generalnog direktora kluba Miloša Vazuru nisu uhapšeni vinovnici istog.

Prošle nedelje, trojica momaka sačekali su Vazuru ispred stadiona, kada je dolazio na posao i prvo su ga verbalno napali, a onda je došlo i do fizičkog kontakta. Vazura je uspeo da pobegne, ali deblji kraj su izvukli njegov vozač, kao i jedan od članova obezbeđenja, koji su pretučeni od strane nepoznatih navijača.

Partizan je ovim povodom pisao premijeru Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnih poslova Nebojši Stefanoviću, koji je pre nekoliko dana rekao da su napadači identifikovani.

Željko Pantić, dugogodišnji novinar i voditelj emisije TV Partizan, poručuje da su isti napadači na Vazuru došli na adresu stanovanja bivšeg generalnog sekretara kluba Žarka Zečevića u ponoć, i pokupali da upadnu u kuću.

Novinar postavlja pitanje da policija blago ili uopšte ne reaguje na napade na funkcionere Partizana.

- Imali smo napad na rukovodstvo Partizana u loži (gađanje jajima), policija se povukla, imali smo opsadu Partizanovih ljudi u loži stadiona Crvene zvezde, policija je došla sa 15 minuta zakašnjenja, imali smo napad na kuću Zečevića... policija nije došla. I sada imamo ovo, da policija posle fizičkog napada, šalje dva pozornika u automobilu "punto". Pa, zar Skupština Partizana treba da bude održana sa naoružanim obezbeđenjem - pita se Pantić.

Dvadesetosmu epizodu emisije "Partizanov vesnik" možete pogledati u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ;-)

    5. maj 2016 | 14:13

    A zašto ne zovete Duška Šarića da vas čuva, doveo vam je Stojkovića, neka vam dovede i čuvare, i ovako sve od Šarića zavisi, kako oni kažu - tako se igra....

  • ГРЋУ

    5. maj 2016 | 15:28

    A ko је задужен да хапси ове што годинама краду милионе € ???

  • Alex

    5. maj 2016 | 15:02

    Za takav klub su trebali da pošalju ne punto, nego dvojicu pešaka :-D.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA