PARA NEMA: Zvezdini fudbaleri odbili da treniraju!

Igrački kadar "crveno-belih" nezadovoljan zbog kašnjenja ugovorenih rata još za februar, čija je isplata bila obećana odmah posle pobede u Kupu

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde su odbili da izađu na trening u 17 časova na pomoćnom terenu „Marakane“. Bio je to njihov bunt zato što im još nisu isplaćene ni ugovorne rate za februar.

Uprava im je obećala novac odmah posle finala Kupa protiv Borca, koje je odigrano preksinoć, ali se ispostavilo da su to bila prazna obećanja. Igračima je prekipelo pa su održali svojevrsni štrajk.

Predsednik kluba Vladan Lukić im se nije obratio. To je učinio Goran Vasilijević, član rukovodstva.

– Dobićete pare u ponedeljak ili u utorak. Nemojte to da radite, jer ako ne izađete na trening, možete da budete i kažnjeni – poručio je igračkom kadru Vasilijević, a preneo portal „Mocartsport“.

Trener Robert Prosinečki podržao je igrače, jer je svestan da su osvojili trofej i učinili napredak u igri ovog proleća, iako su im kasnile rate.

– Nemojte da mislite da mi iz stručnog štaba dobijamo pare, a vi ne – ukazao je Robi.

Zvezda je u nezavidnoj finansijskoj situaciji i ove godine. Jednu omču oko vrata je skinula, izmirujući dugove prema bivšim igračima i trenerima, da bi od Uefe dobila licencu za kvalifikacije za Ligu Evrope, ali je i dalje u glibu iz koga će pokušati da se izvuče podizanjem novog kredita.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccccc

    18. maj 2012 | 23:26

    s vama uvek komedija

  • pfc fan

    19. maj 2012 | 08:08

    Licno mi je bilo mnogo zao zvezdinih navijaca koji su se beskrajno radovali i dugo u noc slavili osvajanje domaceg kupa kao da je u najmanju ruku pobeda nad barsom u finalu l.s.!Tolika zelja da se slavi makar bilo sta jos nije vidjena na ovim prostorima!Propao klub,igraci odlaze,dugovanja milionska,nema para za nova pojacanja a od ovih poluigraca sa kojima raspolazu nema ni igre ni zarade.Zato raduj se zvezdo jer ovo je stvarno sad pa ko zna kad!

  • kosticpredrag

    18. maj 2012 | 23:14

    bice para ,ali,sledece sezone!!!ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA