Terzić: Karadžić nije šutnuo mače s praga!

Došao je prvi put na stadion sa 50 godina, a pre toga je švercovao naftu, a sada mene pita šta ću ja u fudbalu, kaže direktor Zvezde o predsedniku FSS

  • 11

Direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić iznenađen je ličnim ratom koji je predsednik FSS Tomislav Karadžić vodi protiv njega.

>>> MEDIJSKI RAT SE NASTAVLJA: Kako je Terzić isprozivao Toleta i kako mu je ovaj brutalno uzvratio? (VIDEO)

Terzić smatra da uvek mogu da polemišu na profesionalnom nivou, ali da je ružno što ga Karadžić proziva na privatnom planu. U intervju za Ekspres, direktor Zvezde je objasnio otkud Tole Karadžić u fudbalu

>>> Terzić žestoko uzvratio Karadžiću: Mesto ti je tamo odakle sam te izvukao - u blatu!

O ŠVERCOVANJU NAFTE

- Možemo profesionalno da se sporimo, ali nikada ne smemo da dođemo na lični sukob. Ja sam se iznenadio kada je on prešao na teren ličnog.

- On mene proziva da sam kriminalac. Imam troje dece, majku, oca. Možeš da kažeš "Terziću, loše vodiš Zvezdu" i tu da se argumentovano borimo do kraja. To što je on uradio je ružno - kaže Terzić za nedeljnik "Ekspres"i dodaje:

- Pa, jel Karadžić studirao na Sorboni ili Kembridžu i izmislio penicilin. Brate, nisi nego si švercovao naftu. Kako si ti to napravio pare? Kaže, veliki privrednik. Čime se ti baviš, ajde .

>>> TERZIĆ: FSS želi rat sa Zvezdom, ne daju nam da proslavimo titulu sa navijačima!

Koja je tvoja privatna delatnost, ajde kaži.

PRVI PUT NA STADIONU SA 50 GODINA

- Nemoj da me čačkaš. Ti diraš mene koji sam prohodao na terenu. Registrovan sam kad sam imao šest godina. On nikada nije šutnuo mačku s praga. I onda pita otkud ja tu.

- Vidi, on je prvi put na stadion došao kad je imao 50 godina. Došao je tada da gleda. I nije problem to što nije igrao fudbal, ali uvažavaj one koji su ga igrali.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak treba istaći da je Karadžić bio predsednik Partizana

- Godinu dana, ali ni to nije problem, ali nemoj da negiraš druge i da ih vređaš. On se išćuđava otkud ja u fudbalu. A gde treba da idem, da švercujem naftu. Da to radim onda bi mogao da me pita šta ću tu, jer to je njegov biznis. Ružno je što je prešao na teren lićnog, znam mu porodicu, znam mu decu, znam mu suprugu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mnogi su smatrali da su Karadžić i Terzić bili prijatelji.

- Da smo bili iskreni prijatelji ne bi se radovao mojoj nesreći. On je karijeru izgradio na mojoj nesreći. U vreme kada se družio sa vrhom države - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs/Ekspres)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    6. maj 2016 | 13:57

    Наравно кад се није питала струка, него су га довели у време Тадића, Дачића,Ружића и остале црно беле булументе

  • PP

    6. maj 2016 | 13:01

    Uuuu ala si ti posten neki covek,pa tvoja slika bila do juce na poternici.

  • Neso

    6. maj 2016 | 14:22

    Nema govra da Karadjic treba da ode nije trebao ni da dolazi , samo ruku na srce ti si tu negde snjim rame uz rame . Ne trebaju nam takvi kao sto ste vas dvojica nego neko kome je bitan fudbal a ne pare i mestarenje . Nadam se da ce kad tad takav doci na mesto predsednika saveza .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA