Lalatović ima poruku za disciplinske organe: Ne praznite stadione!

Lično, nisam za ovakav vid sankcionisanja, pre sam za novčane ili neke druge oblike kazni. Na našim stadionima iovako nema mnogo gledalaca, a ovo je pritom još i derbi, pa zato mislim da je šteta i za jedan i za drugi tim, smatra Lalatović.

  • 7

Zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine biće odigrana pred praznim tribinama. Slika sablasnog stadiona je uvek nešto najtužnije što jedan igrač može da doživi kad izađe na teren i zato trener "lala" Nenad Lalatović smatra da bi takve kazne trebalo da se ukinu.

- Mislim da nikad u karijeri nisam vodio neki tim pred praznim tribinama. U takvim situacijama, čovek mora malo da povede računa o tome šta priča, jer su mikrofoni svuda okolo i sve se čuje – našalio se trener Vojvodine.

On žali zbog toga što derbi kola neće biti odigran pred publikom.

- To su nezgodne utakmice, maltene kao da je reč o prijateljskom meču. Jako je bitan motiv i to da u susret uđete bolje od rivala. Lično, nisam za ovakav vid sankcionisanja, pre sam za novčane ili neke druge oblike kazni. Na našim stadionima iovako nema mnogo gledalaca, a ovo je pritom još i derbi, pa zato mislim da je šteta i za jedan i za drugi tim. To su mladi igrači i treba da igraju pred 20.000 ljudi, a ne pred policijom i redarima – zaključio je Lalatović.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu 17 sati. Podsetimo, Novođani su u minulom kolu savladali Čukrički i tako "pomogli" ekipi Miodraga Božovića da osvoji 27. šampionsku titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA