≫ 

OSAM DEBITANATA NA SPISKU REPREZENTACIJE: Muslin uspeo ono što Partizan nije umeo!

Okupljanje igrača biće u ponedeljak, 23. maja, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi

  • 76

Novi selektor Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske utakmice sa Kiprom, 25. maja u Užicu, sa Izraelom u Novom Sadu, a potom i sa Rusijom, 5. juna u Monte Karlu.

Čak 28 igrača nalaze se na spisku, od čega čak osam debitanata:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Damir Kahriman, Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Antonio Rukavina, Milan Rodić, Aleksandar Kolarov, Filip Mlademović, Slobodan Rajković, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Uroš Spajić, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović.

Vezni: Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Saša Zdjelar, Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Nemanja Maksimović.

Napadači: Zoran Tošić, Lazar Marković, Andrija Živković, Filip Kostić, Nemanja Mihajlović, Aleksandar Mitrović, Nikola Stojiljković, Andrija Pavlović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pozvao sam ovako veliki broj igrača kako bih se sa svima njima upoznao, ali i kako bi svi oni mogli da se upoznaju sa mojom vizijom i principima po kojima će se ubuduće raditi i funkcionisati u reprezentaciji. Na ovaj način smo pokazali da su vrata reprezentacije svima otvorena,čak i onima koji trenutno iz objektivnih okolnosti nisu trenutno sa nama, a isključivo će od svih njih da zavisi ko će biti pozivan za naredne reprezentativne akcije - rekao je Muslin.

Interesantno, Muslin je pozvao Andriju Živkovića koji iz poznatih razloga nije odigrao niti jedan meč u dresu Partizana, a tu je i Nemanja Mihajlović, momak koji je procvetao ove sezone u dresu Partizana.

Okupljanje igrača biće u ponedeljak, 23. maja, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

- Od svih igrača se očekuje da svojim ponašanjem na terenu ali i van njega, kao i odnosom prema obavezama na svakom treningu, pokažu i dokažu da su oni najbolje što Srbija ima.

Predstojeće provere su poslednje pred septembarski start u kvalifikacijama za SP u Rusiji i meč sa Republikom Irskom, 5. septembra, u Beogradu.

- Slede nam veoma važne provere u kojima će se iskristalisati tim za start kvalifikacija i siguran sam da će za sve njih to biti veliki motiv. U predstojeće tri utakmice Srbija mora da pokaže da ima kvalitet da se nađe na SP u Rusiji i upravo na ovim mečevima moramo da krenemo da gradimo ambijent i zaslužimo podršku navijača koja nam je neophodna da bismo ostvarili cilj, zaključio je Slavoljub Muslin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    10. maj 2016 | 14:16

    Aca Jovanović. Možda ipak ima nade za naš fudbal.

  • Milos

    10. maj 2016 | 14:12

    Tosic, Markovic,Zivkovic i Kostic nisu napadaci vec ofanzivni vezisti. Zasto pozvati 4 golmana ? Trojica su bila sasvim dovoljna ali bez Stojkovica. Ja bi pozvao Rastka Suljagica umesto Aleksandra Jovanovica. Tu je Ljajic ali sta drugo da kazem ? reprezentaciju necu pratiti sve dok je on tu, moje misljenje dajte mi 100 minusa.

  • MMM

    10. maj 2016 | 15:46

    Skuletic? Bolje se pokazao od Mitrovica,iako je imao znatno manju minutazu.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA