≫ 

SPEKTAKULARAN OPROŠTAJ OD APTON PARKA: Čekićari slomili Junajted i udaljili ga od Lige šampiona (VIDEO)

Poslednje kolo Premijer lige odrediće ko će igrati Evropu naredne sezone, a situacija je dramatična posle pobede Vest Hema od 3:2 u poslednjoj utakmici pre selidbe na Olimpijski stadion

  • 0

Čekićari ruše sve pred sobom, a na oproštaju od svog stadiona pao je i veliki Junajted (3:2), čime su još žive nade o Ligi šampiona, ali je poboljšana poizicija kada je u pitanju plasman u Ligu Evrope.

Poslednji meč koji su fudbaleri Vest Hema odigrali na Apton parku dugo će se pamtiti! I zbog skandalozne uvertire kada su huligani Vest Hema napali igrače i stručni štab Junajteda i kamenovali njihov autobus, zbog čega je početak meča kasnio 45 minuta, ali i zbog odlične utakmice koja je viđena u Londonu.

Derbi Premijer lige opravdao je ovaj epitet i viđena je prava drama sa nekoliko preokreta na obe strane. I jednoj i drugoj ekipi su tri boda mnogo donosila. Junajtedu bolju poziciju pred poslednje kolo kada je u pitanju četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona, a Vest Hemu priliku za mesto koje vodi u Evropu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Više od 43.000 gledalaca moglo je da uživa u fudbalu, a veći deo publike i da se raduje pobedi ''Čekićara'', koji su golovima Sakoa u prvom i Antonia i Rida u drugom, koji su i režirali preokret u razmaku od četiri minuta između 76. i 80. minuta igre.

Poveli su momci koje predvodi Slaven Bilić u 10. minutu preko Dijafre Sakoa. Marsijal je golovima u 51. i 72. minutu preokrenuo i doneo radost navijačima Junajteda, pošto je u tom trenutku delovalo da su blizu četvrtog mesta i da imaju bolju poziciju u odnosu na Mančester Siti pred poslednje kolo.

Ipak, usledio je hladan tuš nekoliko minuta kasnije. Vest Hem je posle golova Antonija i Rida sačuvao prednost i imaće teoretsku šansu čak i da se nađe na 4. mestu u zavisnosti od rezultata ostalih ekipa, pošto i Junajted i Siti imaju više bodova od njih.

Pogledajte golove:

PREMIJER LIGA – 37. kolo:

Tabela: Lester 80 bodova, Totenhem 70, Arsenal 68, Mančester Siti 65, Mančester Junajted 63, Vest Hem 62, Sautempton 60, , Liverpul 58….

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA