≫ 

Iliću supruga čestitala Kup i 10 godina braka! (VIDEO)

Duplo slavlje za legendarnog kapitena Partizana

  • 1

Kakav je to bio dan za Sašu Ilića.

Dan velike radosti Partizanovog kapitena, koji je u sredu, pored toga što je osvojio Kup sa crno-belima pobedom protiv Javora, podičio i sa vrednim jubilejom: deset godina braka sa suprugom Tijanom.

>>> Navijači Partizana vređali sudiju Mažića! (VIDEO)

Sale je u sredu u Gornjem Milanovcu imao još jedan važan zadatak, da urazumi navijače zbog kojih je meč prekinut na nekoliko minuta.

Na kraju, našao se na rukama saigrača koji su ga bacali uvis.

- Želim da iskoristim priliku i da čestitam suprugi naših deset godina braka i da joj poručim da se nadam da ćemo još dugo biti zajedno - poručio je Ilić supruzi koja mu je kasnije pritrčala u zagrljaj.

Ilić, koji u decembru puni 39 godina, će u narednih dvadesetak dana znati kako će dalje sa Partizanom: kao igrač još jednu sezonu ili će odmah dobiti neku od fotelja u klubu.

- Nikad se ne zna, moj život je vezan za Partizan, počećemo da razgovaramo o budućnosti. Do tada, drago mi je što sam deo ekipe koja je osvojila trofej, jer mnogo volim fudbal i Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA