≫ 

Odlazak još jedne NBA legende: Da li smo poslednji put videli Dankana na terenu?

Legendarni igrač San Antonija ne zna da li će i naredne sezone igrati za Sparse

  • 1

Pitanje svih pitanja posle utakmice Oklahome i San Antonija, sem onog da li Vestbruk i Durent imaju moć da zaustave Karija i Voriorse u finalu, je da li je svet video poslednji "ples" jednog od najdugovečnijih i najboljih igrača u istoriji lige - Tima Dankana?

>>> Oklahoma je u finalu, San Antonio ide na remont! (FOTO) (VIDEO)

Veteran Sparsa je, može biti, odigrao poslednji meč za Teksašane u njegovoj 19. sezoni u karijeri za isti klub po čemu je samo Kobi Brajant ispred njega sa 20 u dresu jednog kluba.

Dankan je u porazu od Oklahome u šestoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije, postigao 19 poena i bila mu je to najbolja partija u duelima sa Tanderom.

Da li i poslednja velikoj u karijeri?

- Znaću to kada izađem odavde i vidim šta ću dalje - kratko je poručio novinarima 40- godišnji Dankan, koji je sa Sparsima pet puta bio šampion NBA lige.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Lako se može desiti da sa Dankanom "u paketu" u penziju ode i njegov neizbežni pratilac na decenijskom putu, Manu Đinobili, koji sa 38 godina jednostavno više ne može da pruža ono što je nekada mogao. I on u ovom trenutku ne zna gde će biti sledeće sezone.

- Da, naravno - bio je odgovor Đinobilija na pitanje da li će mu biti teško da donese odluku o prekidu karijere.

- Da sam bio očajan svaki dan i da nisam mogao da ispratim mlađe momke, to bi bila laka odluka. Mogla je da se desi pre dve godine. Zaista hvala svima, od tima uprave, trenera, svima.

Ostali smo ove sezone bez Kobija Brajanta, da li ćemo i bez Dankana?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA