≫ 

Zvezda dobila najluđe upozorenje u srpskoj košarci!

Crveno-beli dobili obaveštenje da poprave uređaj za merenje i pokazivanje 24 sekunde i da postave zaštitu za zapisnički sto

  • 5

Drugo kolo košarkaške lige Srbije je za nama. 

Zvezda i Partizan su, za sada, jedini neporaženi timovi posle trijumfa nad Metalcem i Megom, pa je sve izvesnije da ćemo u finalu, ako ne bude većih iznenađenja, gledati večite u borbi za trofej.

Do tada...

Posla su imali i ljudi zaduženi za organizaciju lige, koji su, na osnovu izveštaja delegata, u petak uputili zvanična upozorenja pojedinim klubovima zbog propusta u organizaciji utakmica.

>>> ZVEZDA SE NE ŠALI! Crveno-beli stotkom razbili Metalac kao niko ove sezone!

Jedno je stiglo i na adresu Crvene zvezde, koja je imala dva propusta u meču sa Metalcem.

- Opominje se KK Crvena zvezda Telekom da za sledeću utakmicu popravi uređaj za merenje i pokazivanje 24 sekunde, kao i da postavi zaštitu za zapisnički sto. 

Zbog istog problema sa meračem vremena opomenut je i KK Konstantin da za sledeću utakmicu dovede tehničku opremu u ispravno stanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    13. maj 2016 | 15:28

    Zvezda da popravi? Pa Zvezda tu dvoranu iznajmljuje.Onaj ko je izdaje treba da popravi ili da ga Zvezda tuži.Dakle što bi Zvezda popravljala imovinu SC Tašmajdan?! A pri tom je koristi i KK Partizan istu tu opremu i od njih niko ništa ne zahteva.

  • *

    13. maj 2016 | 12:05

    I FMP je neporazen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA