NOVA FITNES MAŠINA: 30 vežbi za savršenu liniju i to na samo 2 kvadratna metra (FOTO)

Ova mašina je značajna i u kontekstu sportskih događaja, jer je efikasna za rehabilitaciju naročito bolova u donjem delu leđa i prevenciju od povreda

  • 0

Stiže nova fitnes mašina! Savez za rekreaciju i fitnes Srbije (SRFS), zajedno sa specijalnim gostom Arturom garsijom Lopezom, predstavio je novu spravu Glute bilder koja ujedinjuje pet sprava u jednoj.

Lopez, inače direktor naučnog istražovanja i razvoja GYM 80, istakao je da je ova mašina značajna i u kontekstu sportskih događaja, jer je efikasna za rehabilitaciju naročito bolova u donjem delu leđa i prevenciju od povreda.

Takođe, ''odgovara'' i na večito žensko pitanje – kako do savršene linije.

- Glute bilder je rešenje za izvođenje najboljih vežbi za gluteus na siguran, komforan i efektan način, jer omogućava izvođenje 30 različitih vežbi na površini od samo dva kvadratna metra. Te vežbe idu u korak sa fitnes trendovima: funkcionalni pokreti,slobodne težine, vežbe sa elastičnim trakama i vežbe sa sopstvenom težinom. Intenzitet vežbi se lako može smanjiti ili pojačati kako bi se prilagodile svakom korisniku, bio on početnik ili profesionalni sportista - rekao je Garsija.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako je već pomenuto, Gulte bilder ujedinjuje pet sprava u jednoj i to klupu za potisak kukovima, platformu za mrtvo dizanje, klupu za obrnutu leđnu ekstenziju, platformu glutealnog mosta, i naprednu pliometrijsku stanicu.

Uloga ove najnovije sprave značajna je i u sportskim dostignućima odnosno rehabilitaciji - naročito bolova u donjem delu leđa i prevenciji povreda. Ova sprava može se koristiti i za personalni trening i trening u malim grupama sa jasnim povraćajem investicije i profitabilnom uslugom.

Predsednik i generalni sekretar SRFS Nebojša Stojanoski i Dragan Tomašević pozvali su sve vlasnike klubova i trenere da se povezuju sa Savezom i svakodnevno razmenjuju nova saznanja iz oblasti rekreacije i fitnesa.

Foto: Promo Foto: Promo

Stojanoski je na koktelu na kom je predstavljena najnovija sprava istakao da vodeći računa o svim segmentima sistema, ne možemo sporiti da je i fitnes oprema bitan faktor kada govorimo o kvalitetu usluga i bezbednosti tokom vežbanja.

- Ono što je posutlat svakog poslovanja i osnov, kako za napredak i razvoj, tako i za izgradnju i očuvanje brenda i imena je rezultat i zadovoljan klijent. Za jedan klub licencirani stručnjaci, kvalitetna usluga uz kvalitetnu fitnes opremu i sprave dobitna su kombinacija za uspeh.

Za uključivanje što većeg broja ljudi – rekreativaca i njihovo što duže održavanje u procesu vežbanja takođe. Tomašević je pojasnio da su čelnici Saveza Glute bilder prvi put videli nedavno na najvećem sajmu fitnes industrije u Kelnu, gde su i dogovorili posetu nemačkog stručnjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA