≫ 

LUDO POSLEDNJE KOLO: Mogu li Nišlije da pokvare žurku na Marakani i izbace Čuku ili Vošu iz Evrope?

Očekuje nas nikad uzbudljivije poslednje kolo u Srbiji kada je u pitanju borba za Evropu, gde se tri ekipe bore za dva mesta

  • 9

Pobedom Radničkog protiv Partizana u Nišu zakomplikovala se situacija u plej-ofu Superlige, gde će u poslednjem kolu biti prava ludnica kada je u pitanju borba za mesto koje vodi u Evropu naredne sezone.

Nišlije su sada za leđima Vojvodini i Čukaričkom, koji će strepeti kada je u pitanju mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

>>> EVROGOL NA ČAIRU: Pogledajte kako je Radnički pobedio Partizan (VIDEO)

Superliga Srbije ima četiri mesta koja vode u Evropu, a nju su već obezbedili Crvena zvezda, koja je šampion i koja će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i Partizan posle osvajanja Kupa.

Za preostala dva mesta bore se Čukarički, Vojvodina i Radnički iz Niša. Čukarički ima na papiru verovatno najlakši zadatak, pošto u poslednjem kolu čekaju Radnik iz Surdulice na Banovom brdu.

Vojvodina i Radnički će umnogome zavisiti od večitih rivala sa kojima se sastaju, a koji nemaju rezultatski imperativ u tim utakmicama. Doduše, Partizan može da padne ispod drugog mesta, što se verovatno ne bi svidelo i ovako nezadovoljnim navijačima, dok Crvena zvezda protiv Radničkog proslavlja titulu pred svojim navijačima, tako da im motiva neće nedostajati.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Radnički ima težak zadatak i moraće da pokvari šampionsku žurku na Marakani ukoliko želi da se nada Evropi naredne sezone. Vojvodina će gostovati u Humskoj u isto vreme.

Poslednje kolo plej-ofa Superlige:

Borac - Voždovac

Čukarički - Radnil Surdulica

Crvena zvezda - Radnički Niš

Partizan - Vojvodina

Tabela:

Crvena zvezda 48, Partizan 37, Vojvodina 36, Čukarički 36, Radnički Niš 35, Borac 29, Radnički Surdulica 29, Voždovac 24.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    16. maj 2016 | 00:33

    Сутра мало...најбољи фудбал се игра на Маракани

  • Milosch07

    16. maj 2016 | 02:31

    Zurku nikako ne mogu da pokvare ... A sto se tice rezultata trebala bi Zvezda da ih pusti, jer Cukaricki ne zasluzuje evropu ... Pobedili Zvezdu i Partizana i misle to je dovoljno, a posle u tri meca primili 15 gola ...

  • Seaside

    16. maj 2016 | 06:54

    Voleo bi da Radnicki igra Evropu,kao i Vojvodina.Bolje nego Cukaricki...Mozemo titulu da proslavimo i sa porazom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA