≫ 

Spremite se, Vilander pričao o Đokoviću pred Rolan Garos! (VIDEO)

Po mišljenju nekadašnjeg švedskog tenisera, najbolji igrač sveta treba da postane najbolji svih vremena ako osvoji trofej u Parizu

  • 11

Rolan Garos počinje za tačno nedelju dana, a Mats Vilander, poznati teniski konsultant "Eurosporta" bez kog ne prolazi nijedan gren slem, izneo je prvu prognozu o predstojećem turniru u Parizu.

Za početak, Šveđanin vidi veliki povratak Rafaela Nadala.

>>> VILANDER O USPEHU EKS-JU IGRAČA: Čime hranite decu, kakav to vazduh dišete?

- Morate prvo da shvatite Novaka Đokovića i Endija Marija kao dve glavne pretnje po Rafaela Nadala na Rolan Garosu. Ne zanima me što Nadal nije igrao sjajno, ima dobru sezonu na šljaci i dobro odigran meč protiv Novaka u Rimu, tako da će imati samopouzdanja u Parizu, i odgovaraće mu potencijalnih pet setova - rekao je Vilander.

On je potom primetio da Đokoviću treba trofej u Parizu "da bi postao jedan od najvećih tenisera svih vremena".

- Osvojio sam tri puta Rolan Garos, a da neposredno pre nisam osvojio turnir na šlajci. Treba vam da budete sveži i puni samopouzdanja. Jednom kad osvojite Rolan Garos, vi i imate samopouzdanja, tako da će to biti Nadalova prednost. Ove godine je osvojio dve titule, a Đoković stiže pod pritiskom jer mora da osvoji Rolan Garos da bi postao jedan od najvećih svih vremena.

GIF GIF

S druge strane, Vilander predviđa istorijski uspeh Srbina.

- Mislim da bi mogao da osvoji "zlatni slem" (sva četiri gren slem turnira i zlato na Olimpijskim igrama). Sećam se kad je to uradila Štefi Graf 1988. godine, mislio sam da je to neverovatno, ali sad mislim da bi Novak mogao to da uradi - rekao je Mats Vilander.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    16. maj 2016 | 10:19

    Nole, uz tebe smo:-*

  • xxx

    16. maj 2016 | 11:10

    Joj ovaj smarac,ja mislim da on sanja Noleta

  • Milanserif1510@gmail.com

    16. maj 2016 | 10:37

    PO OBIČAJU, Vilander "mrda zadnjicom": ne može, moj Mats, "i ono u ono, i duša u Raju..." Po već znanim antipatijama prema Novaku, već 4,5 godine - nema gde!? Sad razgolićuje svoju "pozadinu" i nudi nam je... Ne, hvala ali je ja neću ni u seksualne svrhe!!! JER, JA SAM SRPSKI "IZROD" - BEZ KRATKOG PAMĆENJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA