Ristić na meti Udinezea i Spartaka: Da li će ovoliko obeštećenje naterati Zvezdu da ga proda?

Udineze i Spartak iz Moskve imali su svoje skaute na utakmici u Surdulici, gde su posmatrali talentovanog vezistu i očekuje se da uskoro pošalju zvaničnu ponudu

  • 22

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić na meti je Spartaka iz Moskve i Udinezea, prenosi dnevni list Sport. Vezista crveno-belih je bio na skeneru skauta ovih klubova u Surdulici na utakmici protiv Radnika.

>>> NOVI VEZISTA NA POMOLU? Terzić u Turskoj gledao potencijalnog igrača Zvezde

Navodno su Ruzi zadovoljni kvalitetima veznog igrača crveno-belih, koji ove sezone igra sa oscilacijama u odnosu na prošlu sezonu, gde je bio možda i najbolji fudbaler Zvezde dok ju je trenirao Nenad Lalatović.

Na Marakani očekuju zvaničnu ponudu Udinezea, koji je od ranije zainteresovan za Ristića, a obeštećenje koje bi ih zadovoljilo je između 1.5 i 2 miliona evra.

Ristić je kod Božovića igrao manje, ali je često uskakao u kritičnim trenucima da pokrije poziciju levog beka kada bi Ibanjez izostajao, i pitanje je da li bi crnogorski stručnjak želeo da se odrekne usluga talentovanog fudbalera, koji može da igra na više pozicija jednako kvalitetno.

Od koga se očekuje da tek naredne sezone pokaže puni potencijal, kada dobije pravu priliku usled odlaska Marka Grujića, koji je fenomenalnim igrama stekao status nezamenljivog igrača u veznom redu uz Donalda i Le Taleka.

Pogledajte i neke od golova i najboljih poteza Mihaila Ristića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    17. maj 2016 | 00:12

    Sve ispod 3 m je malo

  • Balkan21.

    16. maj 2016 | 23:57

    Ne treba ga prodati sada jer njegova cena moze samo da poraste kada bude imao kontinuitet igara, a odlaskom Gruje svakako ce imati vise prostora.

  • Ugűzlar

    17. maj 2016 | 00:16

    Tanak, jos uvek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA