≫ 

Pobednik godine: Spavao sa 26 žena, jer liči na Ranijerija!

Neverovatna avantura nezaposlenog električara iz Glazgova

  • 5

Trijumf Lestera u Premijer ligi nije samo doneo veliko zadovoljstvo igračima i navijačima "lisica" i milionskoj armiji fudbalskih poklonika širom sveta, kao i treneru Klaudiju Ranijeriju. 

>>> Nezapamćena fešta u Lesteru: 240.000 navijača pozdravilo svoje šampione! (FOTO) (VIDEO)

Uspeh najprijatnijeg izenađenja sezone promenio je život, doduše na kratko, i jednom električaru iz Glazgova po imenu Alan Eškroft.

On je akter jedne od najneverovatnijih priča koje su direktno povezane sa najvećom senzacijom u evropskom fudbalu poslednjih decenija.

Eškroft tako neodoljivo podseća na Klaudija Ranijerija, da je tu sličnostz iskoristio kako bi odvukao u krevet veliki broj žena, čak 26 u samo nekoliko dana, jer su sve one mislile da je u pitanju čovek koji je vodio Lester do titule!

Škot je engleskim medijima otkrio da je iz Glazgova doputovao posle remija Čelsija i Totenhema, kada je postalo jasno da je Lester novi prvak.

Iskoristio je veliku popularnost koju je u tom trenutku imao Ranijeri i krenuo u akciju.

- Čim sam video rezultat sa "Stamford bridža", uzeo sam kofer, paket prezervativa i krenuo na voz. Znao sam da je ovo previše dobra prilika da bih je ispustio. Želim da se zna da nikada ne lažem žene. Nijednom nisam rekao da sam ja Ranijeri, one su same to pretpostavile, a ja ih ne ispravljam - rekao je Eškroft za engleske medije koji su priču o njemu objavili pod naslovom” Ti prljava stara lisico “.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA