NOVA DESETKA U HUMSKOJ: Bivši fudbaler Bazela na meti Partizana?

Poljski mediji javljaju da su crno-beli zainteresovani da dovedu Darka Jevtića iz Leha

  • 7

Darko Jevtić je krajem marta postao zanimljiv srpskim medijima zbog odluke da obuče dres fudbalske reprezentacije Srbije, a sada se pojavila i priča da je levonogi vezista na meti Partizana.

Sportski žurnal prenosi navode poljskih medija da je vezista Leha na meti crno-belih i da je njegova cena oko milion evra.

>>> DARKO JEVTIĆ, POJAČANJE IZ ŠVAJCARSKE: Uverio nas je ovim golom da treba da igra za Srbiju! (VIDEO)

Za Leh je odigrao oko 60 utakmica i postigao je 15 golova, dok je fudbalske korake naučio u Bazelu. Igrao je još i za Vaker i Insbruk.

Takođe, prošao je sve mlađe selekcije Švajcarske sve dok nije obavio razgovor sa doskorašnjim selektorom Radovanom Ćurčićem.

- Srbija je moja zemlja, bila bi mi čast da zaigram za reprezentaciju ako dobijem poziv selektora Ćurčića. Verujem u sebe, navikao sam da se borim i tako krčim sebi put u karijeri. Nije mi nikada bilo lako, pa me zato ne plaše ni forma “orlova” ni očekivanja navijača - rekao je Jevtić nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soko

    20. maj 2016 | 10:15

    Tako uvek . Dolazi ovaj , dolazi onaj i na kraju kupe nekog Čunga lungu za nikakve pare i teraj po beton ligi ... A evropa pusti san . Sada vec i u kvalifikacijama ...

  • Ulebftw

    20. maj 2016 | 07:47

    Za repku uvijek dobrodosli oni koji su spremni da se bore ne bitno za koju ekipu igrali..bolje borac iz leha nego baba iz sitija...

  • Звезда

    20. maj 2016 | 07:37

    Што би долазио код њих? Нема 30 + год. а и одакле њима милион евра? А и нису му нека перспектива.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA