≫ 

Besni trener krenuo na fudbalera sa stisnutom pesnicom: Kada ga je ovaj ugledao usledila je šok reakcija (VIDEO)

Veliki skandal viđen je po završetku četvrtfinala Kopa Libertadores između kolumbijskog Atletiko Nasionala i argentinskog Rosario Centrala

  • 0

Proključala je južnoamerička krv u četvrtfinalu Kopa Libertadores u duelu kolumbijskog Atletiko Nasionala i argentinskog Rosario Centrala. Kolumbijci su na kraju slavili sa 3:1 u revanšu i tako su nadoknadili poraz od 1:0 u prvoj utakmici u Argentini. Meč su obeležili i incidenti i čak četiri crvena kartona.

>>> Opšta tuča mladih fudbalera u Italiji: Klinci brutalno udarali i šutirali vršnjake po glavi (VIDEO)

Tri su zaradili gosti, a jedan domaćini. Malo je falilo da skandal bude još veći po završetku meča, kada je trener Rosarija Eduardo Kudet krenuo da napadne fudbalera Atletika Aleksandera Maiju.

Došlo je do sveopšte gužve na terenu po završetku meča, koja je rezultirala gomilom crvenih kartona, ali je najupečatljiviji trenutak bio potencijalni sukob trenera Rasinga i fudbalera Atletika.

Kudet je krenuo ka njemu sa stisnutom pesnicom ka dok se Meija najverovatnije molio sa spuštenom glavom ka zemlji. Primetio je trenera Rosarija i njegovu stisnutu pesnicu tek kada je prišao na pola metra od njega. Tada je u strahu cimnuo glavu unazad misleći da ovaj planira da ga udari.

Ipak, i sam Kudet je uspeo da se iskontroliše u poslednjim trenucima i da ne udari Meiju i tako izazove neviđeni skandal i verovatno dugu suspenziju. Fudbaler se toliko uplašio da je ubrzo i pobegao od besnog trenera Rosarija.

Po završetku meča o tom incidentu Kudet je rekao:

- Pitanje je da li smo smo loši gubitnici ili je problem u tome što se ovde dešavaju incidenti po drugi put u ovoj fazi. Ponosan sam na svoje igrače zbog ponašanja na kraju kada je izbio metež. Oni možda jesu pobedili, ali bi trebalo da razmotre sve ovo jer drugi put izazivaju sukobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA