Jovanović govorio o kazni za oblačenje, najvećoj "šminki" u Zvezdi, i kako je preživeo jedan-na-jedan sa Hulkom (VIDEO)

Bivši igrač crveno-belih odgovarao je na pitanja navijača

  • 1
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Boravak Vukašina Jovanovića u Beogradu iskoristili su na stadionu Crvene zvezde da navijači pošalju pitanja bivšem defanzivcu crveno-belih, i ljubimcu zvezdaša.

Jovanović je govorio o svom prijateljstvu sa Marko Grujićem, odgovorio i na jednu prosidbu, a posebno je bilo zanimljivo šta kaže o stajlingu svojih bivših saigrača.

>>> Rajković, Jović i Jovanović obećali da se vraćaju na Marakanu (VIDEO)

- Mislim da skoro svi igrači imaju stila. Pomalo mi se nekad ne sviđa šta obuku Gruja i Rile, zato što ne volim taj njihov fazonv. Lune je imao jako čudne ekspremiente sa odećom. Imali smo anegdote da igrači pola sata pred ormarom gledaju šta će da obuku, jer ima hijena koje čekaju da vređaju. Moja inicijativa je bila da dva najgore obučena igrača posle glasanja u svlačionici budu kažnjeni i ostave neki novac u korpicu. Za mene je najveća "šminka" možda Ibanjez, njegov stil mi se najviše sviđa. Nikako Rendulin, nikako Grujin, nikako Riletov, ovi ostali vrlo dobro - rekao je igrač Zenita.

Upitan ko bi mogao da bude dobar igrač za crveno-bele iz B tima Zenita, Jovanvoić je preporučio napadača Ramoš Radaeva i Maksima Palijenka.

Da je bio na proslavi Zvezdine titule, Jovanović bi u kafani naručio:

- Zapevao bih "Od rođenja mog", ili "Još ko dete ja sam bio tu".

Jovanović je imao prilike da trenira sa Hulkom, brazilskim fudbalerom Zenita poznatom po vrlo ubojitom šutu. Ispričao je i anegdotu sa treninga:

- Radili smo jedan-na-jedan na treningu, igrao sam protiv Hulka, zamanuo je, a ja sam okrenuo leđa. Golman mi je dobacio i rekao: Jova, Jova, zašto si okrenuo leđa? Onda kada je video da je Hulk šutirao, rekao je: Okej onda.

Pogledajte i ostale odgovore Vukašina Jovanovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA