≫ 

SRAMOTA ZA TENIS: Bolesni trikovi doneli Francuskinji pobedu, protivnica joj nije ni čestitala na mreži! (VIDEO)

Ponašanje Aliz Korne na Rolan Garosu je do krajnjih granica bezobrazno

  • 27

Francuska teniserka Aliz Korne plasirala se u naredno kolo Rolan Garosa, ali je definitivno svojim ponašanjem privukla pažnju na krajnje negativan način.

 

Francuskinja je slavila posle velike borbe nad Nemicom Tatjanom Marijom, u tri seta, rezultatom 6:3, 6:7(7), 6:4.

 

U trećem setu došlo je do izražaja ono što joj mnoge teniserke zameraju na turu, a to su foliranja tokom meča. Korne je imala problem sa grčevima, ali svi su bili skeptični - jer je ona u pitanju.

 

Korne nije mogla da dobije medicinski tajm-aut zbog grčeva, to nije po pravilima. Ali je zato koristila svaki mogući trik da joj trener bude u blizini kad su bile promene strana. Čak je i rekla sudiji da joj trener masira jednu nogu, a on je zapravo masirao drugu?!

 

U tim momentima je Marija na drugoj strani bila na ivici suza i nerava. Od sudije je tražila da opomene Francuskinju zbog prekoračenja vremena za servis.

 

Kako je set odmicao, Korne je igrala bolje, a grč bi je naprasno prošao posle vinera. A Marija je izgubila igru.

 

 

Korne je nakon ove meč lopte pala na šljaku, držala se za glavu, kao da je osvojila Rolan Garos. Marija se na drugoj strani samo pozdravila sa sudijom i besno počela da pakuje stvari.

 

Kada se i Korne dovukla do sudije sva pod emocijama, Marija joj je prišla i nešto odbrusila, uperivši prstom u nju, što je domaću publiku nateralo da joj zviždi.

 

- Rekla mi je da nisam bila fer. Ali ona nije bila fer kada je tražila od sudije da me opomene zbog prekorčenja vremena za servis - navodno je poentirala Korne.

 

Marija uopšte nije krila svoje razočaranje:

 

- To nije bilo fer što je radila, imala je grčeve! Dovel je pomoć zbog leve noge, a imala je grčeve u desnoj nozi? I posle ona kaže da ja nisam fer? Ne znam u kom svetu živi ta devojka. Svi znamo da često pravi šou, ali ovako? To je ludo - rekla je Nemica.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunčica

    27. maj 2016 | 07:27

    I samo zato što je ova Francuskinja, publika je zvizdala Mariji, i ako je ona u pravu. Znači nacionalizam i u tenisu. A posle Srbi nacionalisti. Sramota.

  • 123..

    27. maj 2016 | 03:22

    Nece ni ona dugo. Vec u sledecem kolu pakuje reket..

  • Isko

    27. maj 2016 | 11:28

    Samo naivni veruju da na zapadu caruje poštenje i multikulturalizam. U osnovi je interes, licemerje, koristoljublje, nacionalizam, malo psihopatije i slično. daleko su oni od idealnog društva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA