≫ 

Nije Ronaldo: Kog igrača Reala je Simeone označio kao ključnog pred finale LŠ? (FOTO)

Trener Atletika ističe da će na sredini terena biti odlučen pobednik, a od protivničkih igrača apostrofirao je Kazemira

  • 0

Trener fudbalera madridskog Atletika Dijego Simeone, uoči meča sa Realom u finalu Lige šampiona, izjavio je da će bitka na sredini terena odlučiti pobednika.

>>> Real i Atletiko stigli u Milano: Ronaldo i Simeone reklamirali skupocene satove (FOTO)

Atleko sutra iz trećeg pokušaja juri svoju prvu titulu prvaka Starog kontinenta, dok će ispred sebe imati najuspešniji klub sa čak 10 trofeja.

- Utakmica će biti puna tenzije, naročito na početku. Mislim da je Kazemiro ključan u sredini Reala, posebno u odbrani. Verujem da će na tom delu terena biti odlučen pobednik. Sviđa mi se što na leđima nosim teret star 113 godina bez trofeja Lige šampiona, volim pritisak - rekao je Simeone na konferenciji za medije u Milanu.

Foto: Guliver/ Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Foto: Guliver/ Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Sutrašnji meč imaće poseban značaj za Fernanda Toresa, poniklog u Atletiku, koji mašta o trofeju protiv ljutog gradskog rivala.

- Osvajao sam trofeje sa Čelsijem, reprezentacijom Španije, ali ovo je nešto drugačije. O ovome sam sanjao kao dečak, jedva čekam da počne utakmica. Moramo da budemo ujedinjeni, da "ginemo", jer samo tako možemo do uspeha - poručio je Tores.

Foto: Guliver/Handout/UEFA via Getty Images Foto: Guliver/Handout/UEFA via Getty Images

Kapiten Atletika Gabi rekao je da je pred njegovom ekipom najvažniji meč u životu.

- Oduvek smo imali velike snove, a sutra je ogroman dan za nas. Jedan meč nas deli od titule i siguran sam da ćemo se sutra radovati - zaključio je Gabi.

Utakmica između Reala i Atletika igra se sutra od 20.45 sati na San Siru. Meč možete gledati uživo na daljinac.telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA