Nejmar hoće da ide iz Barselone: Pristao na transfer, traži 25 miliona godišnje?

Brazilac već obavio prve razgovore sa PSŽ-om

  • 12

Nejmar odlazi iz Barselone? Ovo bi mogla da bude bomba letnjeg prelaznog roka.

Španski mediji prenose da je Brazilac već obavio konkretne razgovore sa Pari Sen Žermenom koji je spreman da ponudi Barsi 190 miliona. Takođe, Nejmar je zatražio od Parišana 25 miliona evra za godinu dana ugovora.

>>> Šta to Nejmar radi sa jednom od najlepših Srpkinja? (FOTO)

Dve strane su se dogovorile da za sto ponovo sednu sledeće nedelje, samo što će ovoga puta u pregovarački tim biti uključeni i Nejmarov otac, kao i predsednik PSŽ-a Al Naser Parisians Helaifi.

Podsetimo, Sandor je već napustio Barselonu. Dani Alveš takođe - potpisao je za Juventus. A njegovim stopama će najverovatnije i Maskerano.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    28. maj 2016 | 00:51

    Upropastise totalno fudbal ovakvim bolesnim ciframa :( Nek se seti kako je je tako davno "odlozio" prelazak u istu tu Barselonu i ostao u Brazilu, a sada trazi 25 miliona godisnje. Razumljivo je da je u senci Mesija, pa i Suareza, pa zeli negde da "vlada", mada nije PSG za nekog ko je dobio ogromno postovanje kada je "odlozio" Barselonu. Klasican "seik" klub i jedan od vecij krivaca za danasnje stanje u fudbalu...

  • nikola

    28. maj 2016 | 00:17

    Dao bih ti bananu

  • Ча

    28. maj 2016 | 00:37

    Ne moze da opstane MSN trio kad su sva trojica gladni golova. Nema mesta za svu trojicu, a i Mesi ima veliku moc u Barseloni. Pre je bilo prica da je Mesi ljut sto ne razgovaraju sa njim za produzetak ugovora nego forsiraju Nejmara, tako da mislim da je moguce da smeta Mesiju pa on mesa prste da ga prodaju. Nagadjam al nije nemoguce, tako je bilo sa Ibrom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA