≫ 

UŽAS U AMERICI: NBA košarkaš izrešetan i ubijen u hotelu!

Igrač Nju Orleans Pelikansa Brajsi Dežan Džons iskrvario je na smrt posle ranjavanja

  • 3

Užasne vesti stižu iz Amerike, gde je ubijen košarkaš Nju Orleans Pelikansa Brajsi Dežan Džons. Kako prenose mediji u SAD, 23-godišnji košarkaš je iskrvario do smrti posle ranjavanja kada je upucan u stomak.

>>> Policija saopštila detalje jezivog ubistva NBA košarkaša: Zatekli smo ga u lokvi krvi!

On je upucan u hotelu gde je odmarao u jedom apartmanu. Tragediju su potvrdili i čelnici Pelikansa.

- Sa dubokom tugom organizacija Pelikansa potvrđujue da je Brajsi Dežan Džons umro. Užasnuti smo zbog gubitka života ovog mladog čoveka, koji je imao obećavajuću budućnost pred spobom. Naše misli i molitve su sa Brajsijevom porodicom u ovo teško vreme - piše u saopštenju ekipe iz Nju Orleansa.

Brajsi Džons je u svojoj ruki sezoni prosečno beležio 5,6 poena po utakmici za prosečno 20 minuta. Igrao je na krilnoj poziciji.

Foto: Guliver/ Stacy Revere/Getty Images Foto: Guliver/ Stacy Revere/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    29. maj 2016 | 00:10

    Ajoj ludaka na sve strane!

  • komita

    29. maj 2016 | 04:17

    Provalio je vrata stana greskom nekom bezveze tipu u 3:20 ujutro. Kad je tip cuo lomljavu dohvatio je pistolj i na glas pitao ko je i sta se desava na sta ovaj kosarkas ne samo sto nije odgovorio neko mu provalio i u zakljucanu spavacu sobu. Ovaj ga ladno upuco u samoodbrani. Kosarkas je ustvari pogresio stan jer je mislio da je provalio kod svoje bivse zenske s kojom ima dete.

  • Boki

    29. maj 2016 | 08:20

    Nije ubijen u hotelu, nego je nekom liku razvalio ulazna vrata i upao u spavacu sobu u sred noci, navodno greskom. A posto je to ipak Teksas, gde svi imaju oruzje, lik ga je upucao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA