≫ 

Potpuno neverovatan poraz Crne Gore u Turskoj! (VIDEO)

Tim Ljubiše Tumbakovića primio gol u poslednjoj sekundi utakmice - u bukvalno poslednjoj sekundi utakmice! (pogledajte trenutak kada lopta ulazi u gol i vreme)

  • 4

Fudbalska reprezentacija Crne Gore, kojom sa klupe komanduje Ljubiša Tumbaković, poražena je u prijateljskoj utakmici protiv Turske u Antaliji rezultatom 1:0.

>>> Tumbaković otima Muslinu i Srbiji igrača?!

Jedini gol na utakmici postigao je Mehmet Topal u 94. minutu utakmice - sekund pre nego što je sudija odsvirao kraj meča!

Utakmica je upravo za toliko i produžena - za četiri minuta, a prosto je neverovatno da je lopta koju je Topal glavom poslao u gol Poleksića, završila u mreži baš u trenutku kada je štoperica pokazala 94:00!

Dakle, ni gore ni dole, nego okruglo u 94. minutu!

To je bio i poslednji potez, jer je arbitar odmah potom dunuo u pištaljku i označio kraj utakmice.

Inače, Crnogorci su u Antaliji igrali bez nekolicne standardnih reprezentativaca, pa je Tumbaković iskoristio priliku da proveri imena koja obećevaju iz domaćeg prvenstva.

Crnoj Gori je poraz od Turaka bio drugi pod Tumbakovićem, posle onog od Grčke u Atini od 2:1. Između ta dva meča je remi bez golova sa Belorusijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA