≫ 

DELIJAMA SE ZALEDILA KRV U ŽILAMA: Nova verzija Bajagine pesme puštena na proslavi (VIDEO)

Momčilo Bajagić i Divna Ljubojević, uz novi spot, koji je premijerno prikazan u Sava Centru, bili su deo spektakla na proslavi 25 godina od Barija

  • 17

Crvena zvezda je u nedelju 29. maja obeležila 25 godina od Barija i osvajanja titule prvaka Evrope. Svečanost je održana u punoj dvorani Sava centra, kojoj su prisustvovali i pojedini igrači iz ''zlatne generacije'' crveno-belih.

>>> Telegraf u gostima kod Pančeva: O Bariju, putu do finala, bežanju u Fići, dimnoj bombi u restoranu…

Emitovan je i dokumentarni film o odrastanju članova Zvezdine ekipe koja je pokorila Stari kontinent, a u njemu je premijerno prikazan spot za novu verziju Bajagine pesme ''Od kada tebe volim'', u izvođenju sa Divnom Ljubojević, pevačice duhovne muzike.

>>> Jesu li i vas očarale Zvezdine lepotice na akademiji? (FOTO)

Upravo ta pesma i spot izazvali su opšte oduševljenje okupljenih Delija i gromoglasan aplauz čim je završena.

Navijači su takođe imale svoj šou u Sava centru na samom kraju svečanosti, kada su napravili repliku koreografije iz Barija.

Pogledajte i kako izgleda Bajagina pesma u originalu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    30. maj 2016 | 08:23

    Од уметничких институција, за спортску институцију. Приказујте овако нешто стално. Много је боље него оно чиме смо преплављени ових дана, типа циркусијаде на нечијој скупштини, камере које снимају неке који се јуре по паркингу, у ходницима...Радост и ведрина пре вандализма.

  • Monteniger

    30. maj 2016 | 09:57

    Hvala ti moja ljubavi sto postojis, svaki put kad cujem ovaj hit najezim se. FENOMENIII. Hvala svim poznatim glumcima sto su ucestvovali u proslavi evropske titule. Zal za DRAGANOM GAGI NIKOLICEM, BATOM ZIVOJINOVICEM I LJUBOM TADICEM, kao i svim mladim zivotima koji su ugaseni prosle godine navijajuci za svoj klub. Slava vam svima drage DELIJE, ovo je za sve vas. I TE NOCI KADA IZDAHNEM ZADNJE PIVO ZA TEBE POPIJEM I NA NEBU TOM NA KOJE IDEM JA SIJA MOJA ZVEZDA CRVENA.

  • Laf

    30. maj 2016 | 09:50

    Obrazovni program za sve generacije...nasuprot tome imamo divljastvo u kratkom vremenu promovisano kadrovima sa skupstine jednog kluba i snimcima ispred stadiona kakvi ne prilice ljudskoj vrsti.Dva sveta...Deco volite Zvezdu gde se ovakvim akcijama promovisu samo sportske i ljudske vrednosti gde se ljubav razlikuje od mrznje,gde vlada drugarstvo i zajednistvo u odnosu na kriminal i ulicarstvo kluba koji ne zasluzuje ni ime da mu se pomene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA