RONALDO: Srbi, hvala što ste glasali da budem vaš predsednik!

Najbolji fudbaler Reala zahvalio se na svom Tviter profilu anonimnom obožavaocu koji je na glasačkom listiću ispod imena Tadića i Nikolića dopisao njegovo ime

  • 5

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo zahvalio se Srbima što su ga kandidovali za predsednika i glasali za njega!

Naime, Ronaldu je neko na Tviter profil poslao sliku glasačkog listića iz drugog kruga predsedničkh izbora, na kojem je, posle imena zvaničnih kandidata Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, pod rednim brojem tri dopisano "Kristijano Ronaldo".

Ronalda je ovaj anonimni potez nekog srpskog glasača toliko oduševio da je na svom Tviter profilu poslao zahvalnicu:

- Primio sam zaista interesantan poklon iz Srbije. Glasali za mene na predsedničkim izborima. Hvala bejbi – napisao je najbolji igrač šampiona Španije, Reala.

Zvanično, i ovaj listić na kojem je neki ljubitelj fudbala glasao za Portugalca proglašen je nevažećim. Prema rezultatima drugog kruga izbora, na kojima je pobedio Tomislav Nikolić, nevažećih ili belih listića bilo je 3,02 odsto.

(O. Mrkić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. maj 2012 | 14:45

    to uopste nije njeov pravi twitter nalog vec lazni od fana nekog il koga vec, na njegovom nalogu @Cristiano nema nista, vest propada

  • Elmin

    23. maj 2012 | 10:33

    ronaldo je naj naj bolLji

  • Andjela

    22. maj 2012 | 18:45

    https://twitter.com/#!/CR7CristianoCR7/media/slideshow?url=http%3A%2F%2Ftwitpic.com%2F9nmewb Koliko vidite, vijest jeste tacna... Malo bolje gledajte :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA