≫ 

Mari srušio Vavrinku i plasirao se u finale Rolan Garosa sa Đokovićem!

Britanac je savladao branioca trofeja u Parizu i po prvi put u karijeri došao do velikog finala

  • 7

Rolan Garos će dobiti novog šampiona! Endi Mari je savladao aktuelnog branioca titule u Parizu Stena Vavrinku sa 3:1 u setovima (6:4, 6:2, 4:6, 6:2).

>>> VREME JE ZA TITULU: Đoković u četvrtom finalu Rolan Garosa (FOTO)

Prvi set je rešio u svoju korist uz samo jedan brejk, koji je napravio u trećem gemu. Zadržao ga je do kraja, iako je upravo kada je servirao za set Vavrinka imao tri brejk lopte. Mari je izdržao i uzeo prvi set.

To mu je dalo samopouzdanje i u nastavku gde je bio još ubedljiviji sa 6:2 i bez većih problema poveo sa 2:0. Vavrinka je uzvratio u trećem kada je napravio brejk pri rezultatu 5:4 za Vavrinku.

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Ipak, Marija to nije slomilo i u četvrtom setu je dominirao i ponovo sa dva brejka prednosti došao do pobede i velikog finala u kome ga čeka Novak Đoković.

Finale ja na programu u nedelju od 15 časova.

Posle pobede Mari je na pitanje šta očekuje od finala protiv Đokovića kratko izjavio da je srećan i da se nada dobroj igri u finalu.

- Ponosan sam što sam stigao do finala i nadam se da ću odigrati dobar meč u finalu koja mi može doneti pehar - istakao je Britanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nako

    3. jun 2016 | 18:38

    Ne zna se ko je ruzniji :)

  • S. N.

    3. jun 2016 | 18:27

    Roland garos mi je omiljrni turnir, pratim ga jedno 10 godina. Ali iskreno nikad nije bio ovoliko los tutnir, jedan od najgorih... Samo dace Bog da Novak osvoji, i da mi budem presrećan

  • Omon

    3. jun 2016 | 18:43

    Marej je gadan ko mašalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA