Novi igrač Partizana se zbunio na promociji: Osvojićemo Kup! (VIDEO)

Crno-beli angažovali doskorašnjeg veznog igrača Voždovca

  • 13

Fudbalski klub Partizan predstavio je drugo pojačanje u aktuelnom prelaznom roku - Milana Radina (24).

>>> Bivši Zvezdin napadač došao po duplu krunu s Partizanom! (VIDEO)

Radin je minulu sezonu proveo u Voždovcu, igra na poziciji zadnjeg veznog, a čelnici crno-belih zapazili su ga zimus na pripremama u ekipi Arsenala iz Tule, gde je Radin bio na probi, ali nije potpisao baš zbog činjenice da je dobio signale iz Humske.

Uzbuđen zbog najvećeg iskoraka u karijeri, Radin se malo zbunio na konferenciji za medije, pa je u jednom trenutku izjavio kako se nada osvajanju Kupa, verovatno misleći na titulu. Uostalom, evo njegovih reči.

- Hvala diketoru Ilievu i Partizanu na poverenju, drago mi je i srećan sam zbog toga što sam danas ovde. Nadam se uspešnoj sezoni, nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u Evropu, zapravo ubeđen sam u to, da ćemo osvojiti Kup i da ćemo ovde za godinu dana pričati o Ligi šampiona. Ne plašim se odgovornosti i jedva čekam nove izazove - rekao je Radin.

O Radinu je u superlativu pričao sportski direktor Ivica Iliev.

- Milan je jedan od prvih igrača koji su se pominjali tokom prolećnog dela sezone kao potencijalno pojačanje i mi smo na kraju uspeli da se dogovorimo sa njim. Predstavio bih ga kao igrača koji je bio motor svake ekipe za koju je igrao, i očekujem to od njega i u Partizanu. Da sve ono što je u prethodnih godinu dana pokazivao u Voždovcu u velikim utakmicama, gde je bio i više nego zapažen, čak i superioran, to prenese i na naš stadion i naše boje. On je tip igača kojeg ne treba posebno predstavljati, on je igrač koji se sam predstavlja na terenu. Jednostavno, u pitanju je igrač koji uvek daje maksimum, i od koga trener i svi mi u klubu smo sigurni da ćemo dobijati maksimum od njegovog kvaliteta. Srećan sam što dovodimo igrače sa karakterom koji mogu izdržati teret Partizana.

Pre Radina, Partizan je potpisao i Petra Đuričkovića iz niškog Radničkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cznbg

    4. jun 2016 | 13:49

    Hahahah nije se zbunio nego zna decko gde je dosao i da dalje od kupa ni ne moze. LEPO JE BITI UZ TEBE PARTIZANE, JER TI IGRAS PORED MARAKANE...

  • ☆☆☆

    4. jun 2016 | 13:48

    Hahaha čovek je samo realan.Svestan je gde je došao,u mali klub,i da je kao i svakom malom klubu kup jedina moguća šansa.

  • Domonjan

    4. jun 2016 | 13:41

    Pa dogodine u Kup Kupova!!:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA