≫ 

Kakav blam Evrolige: Partizan pobedio Zvezdu za 1:1 u seriji?!

Nekome se očigledno žurilo da završi izveštaj meča u "Pioniru"

  • 7

Košarkaši Partizana izjednačili su u finalnoj seriji plej-of protiv Crvene zvezde, posle pobede rezultatom 85:84, glasi informacija na zvaničnom sajtu Evrolige u zajedničkom izveštaju utakmica domaćih šampionata.

>>> GUDURIĆ TROJKOM PRESUDIO PARTIZANU: Neverovatan preokret Zvezde iako je gubila 20 razlike! (VIDEO)

Posle izveštaja sa duela finalnih serija iz Nemačke, Turske i Nemačke, gde nije bilo dezinformacija, autor teksta je priču o srpskom finalu naslovio "Srbija: Partizan izjednačio seriju u trileru".

U pvoj rečenici navodi se da je Partizan savladao najvećeg rivala rezultatom 85:84, dakle ne samo da je autor oduzeo Zvezdi pobedu, vnego i Partizanu jedan poen budući da je meč završen trijumfom crveno-belih 87:86.

U tekstu se dalje navodi da je Partizan u prvom poluvremenu imao prednost od 17 poena, da je u nastavku Zvezda, preko Milera i Jovića približila crveno-bele rivalu, te da su Lazić i Cirbes kompletirali "kambek".

- Ali trojka Novice Veličkovića vratila je momentum Partizanu, dok je Kevin Džons potvrdio pobedu Partizana sa penala - piše na sajtu Evrolige.

Uostalom uverite se i sami.

Foto: euroleague.net Foto: euroleague.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA