Grčki navijači sa srpskom zastavom udarili na policiju! (VIDEO)

Zbog nereda, huliganima koji budu pronađeni preti petogodišnja zabrana odlaska na fudbalske utakmice

  • 3

Prijateljski meč Australije i Grčke (1:2), imao je u Melburnu krvavo treće poluvreme.

Posle šokantnog gola na tom meču o kojem smo pisali, na red su došli huligani. Poznato je da Grka ima puno u Australiji, a u sukobima koje su imali sa policijom na ulicama grada imali su verovatno i pomoć srpskih iseljenika. Ili je jednostavno, srpska zastava, kao prijateljska, bila među grčkim navijačima.

>>> Navijači na Telegrafu

Pogledajte nerede, a trenutak kada ćete ugledati srpsku zastavu među ratobornim Grcima nalazi se posle 1:13 minuta video snimka.

Australijski mediji se zgražavaju zbog činjenice da je u Melburnu došlo do sukoba sa policijom, ali i paljenja baklji na stadionu, zbog čega su mnogi već otkrili da će identifikovane huligane kazniti sa petogodišnjom zabranom odlaska na utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krokodil

    8. jun 2016 | 17:13

    Niti su ovo navijaci, niti su ovi drugi policajci. U Srbiji, nazalost ni jedni, ni drugi ne bi nemo posmatrali kako ova dvojica neobucenih jadnika, pokusavaju da savladaju ovog mucenika.

  • Steva

    8. jun 2016 | 19:09

    Grci ko grci.Seljaci. Još nose našu zastavu, dabpomisle ljudi da smo i mi isti ko i oni. Grci su na najlošijem glasu.

  • sasa

    20. jun 2016 | 08:21

    i jest bilo srba , bijo sam licno tu. al nisu bili nikakvi huligani nego obicni navijaci. to sto australcima i drugima smeta sto su braca grci uz nas i mi uz njih to nas boli briga. to sto medini kazu da su huligani i neredi. toga uopste nije bilo. propaganda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA