PARTIZAN ŽELI BALDEA!

Napadač Kubana iz Krasnodara slobodan od 30. juna

  • 10

Partizan ne sme da dozvoli da na napadačkim pozicijama osakaćen počne novu sezonu, zato uprava agilno radi na dovođenju novih fudbalera koji će praviti razliku (i postizati golove).

Sa mnogo igrača se pregovara, sa mnogima se stupilo u kontakt. Nećemo pogrešiti ako kažemo da je Ibrahima Balde, senegalski napadač, prvi pik crno-belih.

>>> Ko odlazi iz Partizana?

Golgeter Kubana iz Krasnodara već četiri sezone igra u Rusiji, rođen je 1989. godine i uklapa se u profil paklenog napadača sa afričkog kontinenta koji je neophodan za evropske bitke.

Karijeru je do Rusije gradio samo u Španiji, gde je stigao kao mlad i perspektivan. Pre Rusije igrao je u Atletiko Madridu, Numansiji, Osasuni.

USKORO SLOBODAN

Foto: GuliverEpsilon/Getty Images Foto: GuliverEpsilon/Getty Images

U Kubanu je na 82 meča, postigao 24 gola, a ugovor mu ističe 30. juna. Idealno za crno-bele koji neće morati da plate obeštećenje.

Najveća prepreka za sada je plata Senegalca, koji u Srbiji ne želi da igra za osetnu razliku u novcu u odnosu na dobre uslove ruskih klubova. Trocifrena mora da bude, to je svima jasno i bliža 500.000 nego 100.000 evra.

Ukoliko bi Balde potpisao za crno-bele, to bi značilo i da je Partizan odrešio kesu posle ko zna koliko vremena, ali i da će možda uštedeti na nekim drugim pozicijama koje želi da pojača Ivan Tomić.

Vrući dani predstoje u Humskoj.

Pogledajte neke od njegovih golova u Kubanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. jun 2016 | 15:09

    Mora Partizan da se isprsi. Pojacanja iz nase lige sigurno ne igraju za mnogo jake plate,a ako ode neko od Brasanca,Stevanovica,Bozinova,Bandalovskog ... Partizan ce imati neku ustedu na platama + obestecenje. Dovesti Baldea i plejmejkera (ofanzivni vezni) i da se to pripremi za LE i domace prvenstvo.

  • pele

    8. jun 2016 | 17:30

    Ovaj igrac je vlazan san za mnogo jace od partizana. Decko je skup kao djavo ne palite masu. Najverovatnije je novi spic Bursaspora

  • Ceo franjevački samostan navija za partizan

    8. jun 2016 | 15:13

    I ja sam želeo da budem kapetan na belu ladju rodjo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA