≫ 

Zvezda zbog navijača organizuje gledanje finala na Kalemegdanu!

Crveno-beli mole navijače koji nemaju karte za utakmicu u četvrtak dođu na terene n Malom Kalemegdanu gde će biti organizovan prenos na video bimu

  • 3

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestila je javnost, da će zbog velikog interesovanja koje vlada za praćenje četvrte utakmice finalne serije plej ofa Superlige, organizovati za svoje simpatizere i navijače zajedničko gledanje utakmice u četvrtakuveče, u 21 sat, na terenima kluba na Malom Kalemegdanu.

>>> INCIDENT PRED POČETAK DERBIJA: Grobare isprovocirao navijač, bacili baklju i stolice na Delije! (VIDEO)

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Telekom još jednom je na vrlo visokom nivou organizovao meč finalne serije Super lige Srbije bez incidenata.

- Klub se zahvaljuje navijačima na fer i korektnom navijanju kao i Policiji koja je uložila veliki napor kako bi obezbedila prostor unutar i oko dvorane i šalje apel simpatizerima crveno-belih da sportski navijaju i u četvrtoj utakmici.

Foto:Telegraf Foto:Telegraf

- KK Crvena zvezda Telekom prema dogovoru pre početka finalne serije, ima pravo na 400 ulaznica kada je Partizan domaćin, ali je interes navijača našeg kluba za utakmice u kojima Crvena zvezda igra kao gost mnogo veći, što su naše pristalice pokazale i u nedelju, kada veliki broj njih koji je došao ispred dvorane "Aleksandar Nikolić” nije mogao da uđe u halu.

- Kako bismo sprečili ponavljanje identične situacije, eventualne incidente, ali i olakšali posao predstavnicima Policije i redarskih službi, KK Crvena zvezda Telekom odlučio se na ovakav potez – odnosno da omogući praćenje utakmice na Malom Kelemegdanu, svima koji žele da bodre crveno-bele, koji vode u finalnoj seriji sa 2-1.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ovim putem molimo sve navijače koji nemaju karte za utakmicu da ne dolaze ispred dvorane već da bodre svoje ljubimce na Kalemegdanu.

- One koji budu našli svoje mesto u hali ‘’Aleksandar Nikolić’’ molimo da navijaju fer i sportski, bez paljenja baklji i ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren - saopštili su iz Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK FMP DIVA ILR

    8. jun 2016 | 21:55

    Dođite da gledate kako vas PUNI INSTITUCIJA! !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA