≫ 

Zvezda nije uspela, Pavlović 5 godina u Danskoj (FOTO)

Sjajni strelac Čukaričkog napustio Super ligu

  • 19

Uništavao je Zvezdu i Partizan protekle sezone, naredne će igrati skandinavske derbije.

Andrija Pavlović, sada već bivši napadač Čukaričkog potpisao je ugovor sa danskim Kopenhagenom u kojem će nositi dres sa brojem 23.

- Presrećan sam. Kopenhagen je klub sa fenomenalnim rezultatima. Višestruki je šampion svoje zemlje, stalno je prisutan u Evropi, gde ima odlične rezultate. Verujem da će ovo biti još jedan značajan korak za moju karijeru.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- Na meni je da radim dalje i da dokažem da nisam ovde slučajno. Hvala Čukaričkom i svima u klubu na svemu što su uradili za mene proteklih godina. Imao sam odličnu sezonu, debitovao u reprezentaciji i sada odlazak u inostranstvo - raportirao je Andrija Pavlović iz Danske.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević zadovoljan je što je ovaj posao dobar najpre za igrača, a potom i za klub.

- Što se tiče novca i visine transfera, to je poslovna tajna - rekao je Matijašević.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    9. jun 2016 | 16:15

    Žao mi je što nije došao,ali mislim da je ovo pravi potez za njega.Zaradiće,a drugo ova liga je slaba i ima priliku da igra na istom nivou

  • mil@n

    9. jun 2016 | 14:42

    Pametan dečko, nije lud da gubi vreme u rupčagi!

  • niklas

    9. jun 2016 | 18:15

    Sad se glodari raduju,jer ih ipak nece maltretirati Andrija sledeće sezone hahaha,ne brinite nacicemo mi nekog drugog ;) Koliko dušmana zvezdo imas,da osvojimo opet LŠ svi bi pocrkali od zavidi,ali ne mora samo neka razmisle da NIKADA neće da osvoje :"D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA