≫ 

Ko ostaje, a ko ide iz Zvezde? Cirbes i Miler se obećali Makabiju, Jović bi mogao sa njima

Na leto sledi novo osveženje igračkog kadra na Malom Kalemegdanu

  • 8

Trojica najboljih igrača Zvezde u ovoj sezoni mogla bi "u paketu" da se presele u Tel-Aviv.

Maik Cirbes, Kvinsi Miler su se, kažu dobro informisani mediji u Izraelu, odavno obećali najtrofejnijem tamošnjem klubu, a sa njima bi mogao da krene i Stefan Jović, koji je igrama u tek završenoj sezoni privukao pažnju mnogih evropskih klubova.

>>> Kvinsi Miler se popeo na šipku i pevao sa Delijama ! (VIDEO)

Mileru i Cribesu su ugovori istekli, dok je Jović je još godinu dana vezan za crveno-bele koji bi, u slučaju odlaska reprezentativnog plejmejkera, dobili određeno obeštećenje.

>>> Dok su igrači Partizana dobijali medalje, Džikić oduševio Zvezdine igrače (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za razliku od Zvezde iza koje je još jedna izvanredna sezona, navijači Makabija ne pamte gori period za svoj klub nego što je to bila ova takmičarska kampanja u kojoj "ponos Izraela" nije osvojio nijedan trofej. U Evroligi je ispao već u prvoj fazi, a domaći šampionat je završio u polufinalu što je do juče bio nezamisliv scenario.

>>> Dok su igrači Partizana dobijali medalje, Džikić oduševio Zvezdine igrače (VIDEO)

Uprava Makabija je prethodnih dana povukla prvi radikalan rez, otpustivši Žana Tabaka na čije je mesto stigao selektor nacionalnog tima Erez Edelštajn, a oni najveći, u igračkom kadru, tek slede.

Za sada se znaju imena trojice novih igrača.

Pored Milera i Cirbesa, u ekipi za narednu sezonu biće povratnik u evropsku košarku Soni Vims, bivši igrač moskovskog CSKA.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Što se Zvezde tiče, poznato je da će većina igrača iz aktuelnog sastava činiti okosnicu sastava i naredne sezone, a to znači ostanak Mitrovića, Micića, Dangubića, Gudurića, Simonovića, Simanića, Štimca, verovatno i Rebića, dok su statusi Kinsija i Jovića, za sada, u magli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola CZV

    10. jun 2016 | 09:02

    Ma kakav bre micic crni neka ide daleko mu lepa kuca!

  • Pff

    10. jun 2016 | 09:23

    Muka mi je vise gledati kako miljenici navijaca,nebitno kog kluba u nasoj ligi,koji su bili najbolji igraci u sezoni,odlaze nakon jedne sezone u klub koji ima samo novac,treba poceti vise da se ulaze u srpske klubove ako se zeli uspeh i u Evropi!

  • Delija

    10. jun 2016 | 09:56

    Radinjicu ostani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA