≫ 

Ruski huligani napali Engleze u njihovom pabu: Velika tuča navijača i haos u Marseju (VIDEO)

Marsej se pretvorio u grad haosa u kome huligani divljaju po ulicama

  • 18

Haos na ulicama Marseja se nastavlja! Engleski huligani ponovo su divljali na ulicama ovog grada pred početak prvenstva Evrope u fudbalu, samo nekoliko sati, pošto su izazvali velike incidente.

Oni su prema navodima bili pijani tokom većeg dela dana, pošto su sve vreme pili po pabovima širom Marseja. U jednom trenutku su ih napali ruski navijači, što je izazvalo opšti haos na ulicama, a naročito kod paba Kraljice Viktorije, u kome su stacionirani navijači Gordog albiona, a baš tu su udarili Rusi. Posle okršaja huligana, usledio je rat sa policijom.

Pijani navijači zatim su počeli da bacaju flaše na pripadnike francuskih specijalnih snaga, koji su odgovorili suzavcem u pokušaju da ih razbiju.

Haotične scene viđene su po gradu, gde su specijalci pod punom opremom za razbijanje demonstracija krenula u kontru na huligane.

- Fer je reći da smo bili mirni većim delom. Nismo mi bili ti koji su započeli nerede. Tačno je, pevali smo i skandirali, ali je onda policija krenula na nas. Ne znam šta su očekivali kada su na nas poslali pse i bacili suzavac - bio je komentar jednog od navijača Engleske.

Engleska i Rusija su u grupi B na EURU i sastaju se već u prvom kolu svoje grupe kada će na Veledromu odigrati meč u subotu 11. juna, sa početkom od 21.00.

Pogledajte snimke iz Marseja u trenutku kada su Rusi napali Engleze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA