ŠOK! Napadač Perua rukom dao gol i izbacio Brazil sa Kopa Amerika (VIDEO)

Peruanci slavili rezultatom 1:0 i tako stigli do trijmfa nad višestrukim svetskim šampionima prvi put posle 31 godinu

  • 16

Fudbalska reprezentacija Brazila završila je učešće na Kopa Amerika posle grupne faze! I to na kakav način - golom koji su primili rukom u 74. minutu.

Bolji od domaćina poslednjem Svetskog prvenstva bila je selekcija Perua kojoj je u ovom meču igrala samo pobeda. Došli su do nje, ali svakako ne na sportki način.

Raul Ruidiaz je u igru ušao u 64. minutu, a 11 minuta kasnije na sjajan način je odglumio Maradonu. Rukom je ugurao loptu u mrežu gola koji je čuvao Alison. Dok je slavio a saigračima, Brazilci su se okomili na sudiju i usledila je prava drama.

Glavni sudija je otišao na konultacije sa pomoćnim, dok su igrači oba tima vikali na njega tražeći pravdu. Ona nije zadovoljena jer je sudija Cuhna iz Urugvaja pokazao na centar. Rezultat na semaforu je bio 1:0 za Peru. Prva pobeda nad Brazilcima još od 1985. godine

Imao je Brazil skoro 20 minuta da stigne do gola koji bi im garantovao drugo mesto u grupi B i četvrtfinale, ali ništa nisu učinili. Jeste da su na sraman način čekirali kartu za povratak kući, međutim, nisu ni zaslužili da idu dalje gledajući igru koju su prikazala na ova tri meča.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Ne bi trebalo zaboraviti da je sudija bio na njihovoj strani na otvaranju turnira protiv Ekvadora koji je sa 5:0 demolirao Haiti u 3. kolu i obezbedio prvo mesto u grupi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    13. jun 2016 | 08:17

    Brazil je pukao!!' Na zalost to se vidi. Bili su zakon ali usli su u eru losih fudbalera

  • momazver

    13. jun 2016 | 11:12

    Brazil je bio slab,a Peru očajan,ali veliki kapital bira prvake. Sad sam siguran da će u finalu igrati SAD i neko koga ona odabere!.Da 4 sudije ,slepci,ne vide ono što je video CEO stadion i milioni pored tv ekrana/i na ponovljenim snimcima iz 4 ugla/..?' Ma hajte molim vas!!!

  • Maradona

    13. jun 2016 | 08:18

    Bozija ruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA