Partizan dovodi napadača na probu! Kažu - novi Lamin Dijara (VIDEO)

U pitnju je Nigerijac Ogenekaro Etebo koji dolazi na preporuku

  • 11

Pozicija napadača je prioritet za Partizan u letnjem prelznom roku, a čini se da su čelnici kluba pronašli potencijalno rešenje za taj problem.

Kako ''Sport'' navodi, na probu u Humku stiže Nigerijac Ogenekaro Etebo. Priliku da se izbori za ugovor imaće do 21. juna kada crno-beli idu na drugi deo priprema.

Radi se o momku koji je bio najbolji strelac Kupa afričkih nacija prošle godine za igrače do 23 godine. Nigerija je prigrlila trofej, a Etebo je postigao pet golova uključujući i onaj u finalu.

Debitovao je i za seniorki tim gde je na per mečeva upisao jedan gol. Zanimljivo, Sport itiče da se radi o igraču sličnih karakteristika kao Lamin Dijara. Poseduje brzinu, dobru tehniku i služi se sa obe noge.

U Nigeriji je igrao za Bari Volfs za koji je, na 64 utakmice, postigao 25 golova. Put Starog kontinenta krenuo je u januaru 2016. godine. Potpiso je za portugalski Feirenense do 2018. Ipak, nije se snašao i asvim sigurno neće imati problema da napusti klub ukolio bude želeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juga

    13. jun 2016 | 08:45

    Brz,spretan i borben.Fizicki dobro spreman . Bio bi od koristi.

  • selesao

    13. jun 2016 | 08:50

    Ne znam sta da kazem na ovu vest! Mozda bih radije doveo Stefana Ilica iz Spartaka, svetskog prvaka sa N>Z! Uz to, on je Partizanovo dete, mlad a vec ovencan slavom sampiona sveta. I dobaar je igrac,snazan, tehnicki jak, odicnog pasa i pregleda igre i uz sve to dobar strelac.

  • Звезда

    13. jun 2016 | 10:35

    Супер је он чим долази у пропали клуб. Ако дође?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA