≫ 

Božović opet briljira: Čekamo dimne signale iz Afrike, Kanga se izgubio, pa ga traže vračevi (VIDEO)

Trener Crvene zvezde ponovo briljirao svojim izjavama

  • 15

Trener FK Crvena zvezda, Miodrag Božović ponovo je briljirao sa izjavama u svom stilu. Na pitanje da li će Kanga iz Rostova doći kao pojačanje, Grof je odgovorio da čekaju dimne signale iz Afrike.

GROF POSTROJIO IGRAČE: Zvezda u nikad kompletnijem sastavu počela pripreme!

- Mnogo bolje se poznajemo nego ranije. Iskusniji smo za jednu godinu. Zadovoljan sam pojačanjima i očekujem jos dve tri prinove - kazao je Grof i dodao:

- Javnost očekuje Ligu šampiona. Već su nas stavili u grupe. Ja lično bih bio zadovoljan i ligom Evrope. Trenutno imamo tim koji može da preskoči prvu prepreku, ali isto tako znamo da kiks znači zbogom Evropi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Drugi ulažu i po 100 miliona evra, pa ne uspeju da se kvalifikuju u Ligu šampiona. Molim medije da ne stvaraju euforiju, biće vrlo teško. Veliki uspeh biće Liga Evrope, što ne znači da ne treba da se odreknemo Lige šampiona  rekao je Božović i osvrnuo se na pojačanja:

- Što se tiče dolaska Kange, on se malo izgubio u Gabonu. Traže ga tamo oni vračevi i očekujem da nam se jave dimnim signalima - u svom stilu je prokomentarisao Božović.

On nije isključio mogućnost da ovog leta iz Zvezde odu dva najbolja strelca Aleksandar Katai i Ugo Vijeira u slučaju dobrih ponuda.

- Pokušaćemo do kraja da zadržimo njih dvojicu i posle toga sve zavisu kako ćemo završiti kvalifikacije. Ponuda ima za Kataija i Uga, i ukoliko dođe baš prava teško ćemo ih zadržati -kazao je Božović i dodao da veruje da će crveno-beli igrati još bolji fudbal

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA