≫ 

ŠOK! Milutinov odustao od reprezentacije! (FOTO)

Još jedan centar neočekivano se povukao iz reprezentacije

Šokantnu informaciju podelio je Aleksandar Đorđević novinarima na okupljanju reprezentacije za kvalifikacioni olimpijski turnir u Beogradu (4-9. jul).

- Milutinov je odustao!

- Tražio sam od njega da dođe da porazgovaramo. I od Bobija isto. Juče sam bio zatečen kao i svi drugi momci, jer je Bobi pre 25 dana govorio da jedva čeka da dođe - rekao je Aleksandar Đorđević.

Nikola Milutinov je došao na okupljanje, ali je ubrzo otišao.

- Mnogo stvari ne mogu da kažem. Ali, neke stvari stvarno ne mogu da razumem - razočarano je dodao Đorđević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Okupila se reprezentacija Srbije bez Bobija Marjanovića

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nikola Milutinov navodno želi da se oproba u letnjoj ligi NBA. Ostaje nejasno kako razmišlja košarkaška glava koja je dobila poziv selektora da možda igra i na Olimpijskim igrama, i pored očajne sezone koju je imao u Olimpijakosu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(B.M/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    15. jun 2016 | 14:50

    ..cim se Coks umesa u nesto, tu vise NIKADA DOBRO NECE BITIII.. Raspasce nam se KK, a SVE JE TO KKP STVARAO, a ovaj polubiznismen i na zalost pionir Partizana ce to sve upropastiti !!!

  • Alex

    15. jun 2016 | 14:34

    Djordjevic treba da bude pametan i da ne dozvoli da ga ucenjuju igraci sa hocu-necu!Kada selektor uputi poziv igracu da igra za Srbiju,igrac uopste ne treba da razmislja vec da se spremi i dodje na pripreme bez pogovora!Militinov je pokazao ovim potezom da je glup jer odbija da igra na Olimpijskim igrama gde mogu da ga vide svi skauti sveta!Isto vazi i za Bobija!Mislim da oni koji se odazovu pozivu Djordjevica ima da daju 100% sebe na OI.i to ce im biti veliki plus u daljoj karijeri a ova dvojica to ne shvataju i neka ostane tako!Na OI.bice svi moguci treneri,rzni kosarkaski strucnjaci,skauti i svi ce oni da obrate paznju na igrace Srbije jer se zna da smo svetska velesila u ovom sportu!

  • Plocice

    15. jun 2016 | 14:31

    Moralni gmizavac, Partizan mu je dao sve u zivotu, a sta je on uradio? Tuzio klub i otisao u grcku Marinkovu baru, sad pominju i dolazak u domacu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA