≫ 

Težak žreb za Partizan: U Humsku stižu Bugari ili Poljaci!

Pobednik duela Slavija Sofija - Zaglebije Lubin biće protivnik crno-belih u 2. kolu kvalifikacija za LE

Fudbaleri Partizana saznali su ime potencijalnih protivnika u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. To će biti pobednik dvomeča Slavije iz Sofije i Zaglebija iz Lubina, koji se sastaju u prvom kolu najmasovnijeg evropskog takmičenja.

>>> Ovde pogledajte parove prvog kola LE: Vojvodina u Crnoj Gori, Čukarički nije imao sreće

Crno-beli su bili povlašćeni na žrebu i dobili su, ''uslovno rečeno'' lakšeg rivala, ali to je samo na papiru. Partizan je zapravo loše prošao jer je Zaglebije iz Lubina ozbiljan protivnik, sa ozbiljnim navijačima. Poljaci će sasvim sigurno imati podršku i u Beogradu, a crno-bele očekuje težak gostujući teren u Lubinu.

Mečevi drugog kola kvalifikacija su na programu 14. i 21. jula. Partizan je domaćin u prvoj utakmici, dok se revanš igra u Poljskoj ili Bugarskoj.

Partizan evropski put počinje iz drugog kola, a ostala dva srpska kluba, koja će igrati Ligu Evrope počinju već od prvog. Vojvodina se sastaje sa Bokeljom, a Čukarički sa Ordbasijem. Ukoliko prođu Crnogorce, Vojvodinu čeka pobednik duela Stabek (Norveška) - Konah Kvej Nomads (Vels), dok će Čukarički u slučaju da trijumfuje nad Kazahstancima ići na megdan pobedniku dvomeča Zarija (Moldavija) - Videoton (Mađarska).

Printskrin: Uefa.com Printskrin: Uefa.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • King

    20. jun 2016 | 14:56

    Srecno komsije! Samo da znate ovo su izbaksuzirali oni vasi lazni internet navijaci koji su zele Zvezdi da ispadne. Nisam kao oni, zato zelim da prodjete dalje kao sto zelim da prodju i Vojvodina i Cukaricki.

  • Alex

    20. jun 2016 | 16:45

    Eee sta smo docekali.....plasimo se od Bugara,Poljaka,Crnogoraca,jedino se raduje Zvezda jer ce igrati sa Torsavn36(Farska ostrva)!Imace Zvezda muke sa njima upamtite moje reci!

  • CZ

    20. jun 2016 | 15:16

    Srecno komsije samo da dokazemo da smo mi korektni,u super ligi uvek protiv vas ali u evropi uz vas zelim vam grupnu fazu kao i nama jaka zvezda i jak partizan za jacu reprezentaciju srecno i cuki i vosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA